mahdie_chترکیده مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان چیکارکنم شوهرم کمتربره خونه مادرم اینا | مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 74 پست انقدی که اونجاهست خونه خودمون نیست..کارش آزاده..بیکارکه میشه بدوبدو میره اونجا..هرموقع ام زنگ میزنم میگ خونه شمام..تازه رسیدم وفلان..یوقتا ناهارم اونجامیخوره..بااینکه من ناهارگذاشتم منتظرآقام که بیاد بخوریم اونوقت میگ کوفت کردم..چندین بار بحث ودعواداشتیم سراین..گفتم باخودم باید بری وبیای..درصورتی که خونه مادرش هم نزدیک خونه مادرمنه ولی خیلی کم میره اونجا..شایدچون بابام هست وباهم حرف میزنن میره اونجا..خونه مادرش کسی نیست جز مادرش..الانم زنگ زدم میگ اونجام گمونم ناهارم خورده..کاردبزنی خونم درنمیاد..چیکارکنم بنظرتون؟ روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1404/07/28 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زن_آ_سد_احمد عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4431 شوهرت جزو گونه های کمیابه 🤣🤣🤣🤣 همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 خوش به حالت خیلی خوبه که چرا ناراحتی میبینی این طوره بهتر توهم برو خونه مامانت از خدات باشه دختر من راهم دوره..پسرم مدرسه میاد..نمیتونم هرروزبرم.. روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
فرحگلی عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1195 چه جالبتو صحبتهات خیلی ریز بپرس چرا دوست داره بره یا چی اونجا جذبش میکنه بعد همون شرایط تو خونه براش درست کنشاید مامانت خیای دست پختش خوبه و خوش عطر، مردا هم شکمو
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 پدر مادرت نظرشون چیه،؟ هیچی اگرم سختشون باشه ب زبون نمیارن بخاطره منمیگن بزار بیاا چیکارش داری روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
ریحانه۶ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 62 شما که تو تاپیک هاتون گفتی شوهرت همش با خانوادتون قهر میکنه شاید الان اشتی کردن قهر برا دوروزه
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 2464 به حرف اینایی که میگن خوبه که میره خونه ی پدرت گوش نکن ،احازه نده زیاد بره،چون از رفت وامد زیادی و صمیمیت زیاد همیشه حرف و حدیث در میاد
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 شوهرت جزو گونه های کمیابه 🤣🤣🤣🤣 بخدا!!! روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 به حرف اینایی که میگن خوبه که میره خونه ی پدرت گوش نکن ،احازه نده زیاد بره،چون از رفت وامد زیادی و ... درم اومده همیشه ومیاد!!!بخاطره همین میگم حرص میخوره چرا انقد میره اونجا روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 چه خوب ک با خانوادتون اشتی کرد اشتی وقهرش فقط دردسرهاشتی میکنه یه جور حرصم میده قهرم باشه یه جور دیگ روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
رستاخیزکائنات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 22842 من راهم دوره..پسرم مدرسه میاد..نمیتونم هرروزبرم.. خونه مادرتون به محل کارش نزدیکه؟ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
ریحانه۶ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 62 من راهم دوره..پسرم مدرسه میاد..نمیتونم هرروزبرم.. از این به بعد قبل ناهار زنگ بزن بگو ناهار اومدنی فلان چیز رو بگیر مثلا پفکی چیزی تا بیاد یا مثلا با لفافه بگو شوهر دوستم چقدر بی فکره هر روز میره خونه مادرش حالا مادرش پیره گناه داره هر روز پاشه برا این خدمات بده این طوری بگو اثر میذاره
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2466 چیزای خوبی ب ذهنم نمیرسه دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8747 این دیگه جدید بود واقعا . یاد اون فیلم کره ایه افتادم که طرف زنش می خواست طلاق بگیره ، بعد مرده بهش ... اسمش چی بود؟