2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک دختر دارن شما خیلی خوشبخت هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر دارم ارزو داشتم بچه دومم پسر شه اما الان به جونم بنده انقد که دوسش دارم

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

عزیزم این حرفا چیه میگی خدا بهتر صلاحمونو میدونه تازه وقتی بچه هاهمجنس باشن خیلی خوبه 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

دختر خوب اره بیا تاپیک قبلتر ببین چه خبره دختره میگه میخام فرارکنم برم مسافرت خارج با دوست پسرم بعدش ...

چه ربطی داره؟؟؟؟؟ حالا این دختره اینجوریه قراره همه دخترا اینطوری باشن؟؟؟؟ الان مثلا پسر معتاد دزد لاشی خلافکار و ... نداریم ؟؟؟؟؟؟

مبارک باشه انشاالله سالم به دنیا بیاد 

این چه حرفیه ؟ بچه هر طور باشه عزیز دل و جگر گوشه آدمه و جنسیت فرقی نمی کنه . بچه خوبش خوبه پسر هست از صد تا دختر دلسوزتر و مهربون تر و دختر هم هست از صد تا پسر قوی تر و حامی تر   پس به جنسیت نیست . لطفا ناشکری نکن و به این فکر کن که پسرت یک برادر پیدا کرده که پشت و پناه همدیگه هستند 

چه ربطی داره؟؟؟؟؟ حالا این دختره اینجوریه قراره همه دخترا اینطوری باشن؟؟؟؟ الان مثلا پسر معتاد دزد ل ...

همینو بگو .آنقدر هم پسر معتاد وزن باز ...هست که نگو

مردم این حرفا رو از گجاشون در میارن

اینجا بگی دختر میخام میزارنت رو سرشون و دلداری میدن 

ولی کافیه بگی پسر میخام با تمام توان میریزن سرت دور از جون پدرتو درمیارن . من یه پسر یه دختر دارم گفتم سومی پسر باشه انقد خودشونو تو این سایت جر دادن حد نداره . پسر عشقه من آرزومه دوتا بشن و البته حتمن یه دختر که دغرم خداروشکر 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
من هیچوقت دختر دوست نداشتم و ندارم چون نمیخوام بدمش دست داماد خانواده اش خودم دختر بودم بسه

منم ولی جرعت داری تو این سایت بگو خودشونو جر میدن اینجافقط باید دختر دوست باشی 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی