2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک دختر دارن شما خیلی خوشبخت هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 157 پست
اره بخدا. جاریم.. سه تا دخترو سقط کرد حتی ایدی اف هم نتونست جواب بگیره.. .بعد سه تا سقط یه پسر زایید ...

عجب جاری بیخودی داری واقعااا واقعا از جنسیت زده ها متنفرمم سیسی 

اخی خدا مامانتو رحمت کنه عزیزم ❤️🥺✨

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب جاری بیخودی داری واقعااا واقعا از جنسیت زده ها متنفرمم سیسی اخی خدا مامانتو رحمت کنه عزیزم ❤️🥺✨

منون عزیز م..خدا رفتگان شما رو رحمت کنه...🌹🌹.. . 

جالبه همون جاری.. به من میگفت با امپول پسر دار شدی. 

خدا بچشو بهش ببخشهــ.. ولی خیلی بی ادبه. هشت 9 سالشه انقد حرفای زشت زد بهش گفتم دیگه حق نداری بیای خونم. 

خودم دوتا دختر. دوتا پسر. و سع تا دختر اوردم. اصلا هم ناشکری نکردم. بابتشون خدا رو شکر میکنم... 

خداروشکر. بچه های منو خدا بهم داد. و یه دکتر خوب داشتم تا بچه اخرم خیلی کمکم میکرد..مدام بهم زنگ.میزد.حالمو میپرسید...

بعضی ادمای دور و برم...سمی بودن...ولی درعوضش جای دیگه خدا برام جبران کرد.

من خودم هشتا خواهریم و یه داداش

بیست و یک ساله یکیشون نمیگه مام یه خواهری داریم..

ولی بجای خواهرام دختر دارم.به جای دادشم پسر.به جا بابامم یه پسر ..دیگه

حالا دوستام بماند چقد عزیزن.

دیگه منم و بچه هام.قید همرو زدم..... . 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

منون عزیز م..خدا رفتگان شما رو رحمت کنه...🌹🌹.. . جالبه همون جاری.. به من میگفت با امپول پسر دار شد ...

مرسی ❤️ 

خدا خودتو بچه های قشنگتو حفظ کنه عزیزم ❤️✨

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

مرسی ❤️ خدا خودتو بچه های قشنگتو حفظ کنه عزیزم ❤️✨

قربونت ممنونم ازتون.. ✨✨💝

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

خب دیگه به حرفم رسیدی دیگه اتفاقا من پرتوقع نیستم اتفاقا اونقدی که به عروس میرسنو قدر نمیدونه یه در ...

کلا بچه پشت ادمه چه دختر چه پسر ولی عروس و داماد توقع نباید داشته باشی چون بهترینشون هم بهت کاری ندارن اتفاقا من هر چی دیدم بیشتر خونواده ها به داماد میرسن داماد هم اخرش میچسبه به خونواده خودش کلا وقتی بچه میاری نباید کاری به جنسیت داشته باشی یا اینکه قراره در اینده برات چه کار کنه مهم اینه موفق و خوشبخت بشن بعد هم همه میرن دنبال زندگی و دغدغه های خودشون چه دختر چه پسر

معلم خودم یه دختر داشت یه پسر دخترش نابغه بود بخاطر همین مادرش حمایتش کرد رشته تاپ مهندسی تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران خوند و ازدواج کرد با همسرش بورس شدن و رفتن امریکا شاید چن سالی یه بار مادرش ببینه ولی برادرش ایرانه و همیشه هم در دسترس مادرش هس و کمکی خونوادش بخوان؛ اون انجام میده و کنارشونه مامانش همیشه میگه مهم نیس دخترم پیشم نیس مهم اینه بهترین خودش شد و موفق شد

باز هم میگم هیچ فرقی بین جنسیتها نیس پسر و دختر هر دو برای پدر مادر عزیزن و هر دو هم اگر درست تربیت بشن تا حد امکانشون به خونوادشون کمک میکنن عروس داماد هم هیچ فرقی بینشون نیس هر دو یه تحفه هستن😂

کلا بچه پشت ادمه چه دختر چه پسر ولی عروس و داماد توقع نباید داشته باشی چون بهترینشون هم بهت کاری ندا ...

میدونم منم از خدامه دخترمو‌خوشبخت ببینم برام مهم نیست دومی هم شدشد نشدهرچی شد خوب باشه به این دید که نگاه نمیکنم چون پسره فلانه‌خودش خوب باشه ولی جنس زن خدا اینجوری خلقش کرده رحموعطوفتش میتونه بیشتر باشه همزمان مادره بیرونم کارمیکنه گاهی همزمان پدره فلانه خودت میدونی دیگه شوهرم برعکسه اصلا به خانواده خودش کاری نداره بیشتر میچسپه به اونور عادته دیگه خانواده شوهرم خودشون زیادی سردن