2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک دختر دارن شما خیلی خوشبخت هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 2445 بازدید | 157 پست

این حرفا چیه ادم میشناسم دوتا دختر دسته گل داره ولی دوسشون نداره چون دخترهستن الان خدا اونو لایقودونسته یعنی...؟اتفاقا بچه ها همجنس باشن بهتره بنظرم 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
تو ولایت ما هر کی دو تا پسر داشته باشه بهش میگن خدا چقدر دوسش داره به ماها که دختر داریم میگن بیچاره ...

ولایت شما تو عهد قلقله میرزا گیر کرده ببخشید البته😆

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ولایت ما هر کی دو تا پسر داشته باشه بهش میگن خدا چقدر دوسش داره به ماها که دختر داریم میگن بیچاره ...

تو ولایتتون این حرفا رو مردا میزنن یا زنا ، فکر نکنم مردا بزنن از این حرفا

اگه زنای ولایتتون این چرت و پرتارو میگن بهشون بگو احمقا جنس خودتون هم دختره چرا انقدر خودتونو بی ارزش میکنید؟؟؟؟

البته طبیعیه ک آدم چیزیو نداره دلش میخواد

من دوتا دختر دارم الان خدا خواسته و سومی باردارم پسر نمیدونم چرا اصلا شوقی ندارم همش افسردم اطرافیانم خیلی خوشحالن میگن دوتا دختر داشتی پسر دار هم شدی ولی من اصلا اصلا خوشحال نیستم بعضی وقتا به عقل خودم شک میکنم بخدا بر عکس من دخترام و شوهرم رو ابران مخصوصا شوهرم

دو تا همجنس برای بچه هات خیلی بهتره ، قشنگ هم بازی میشن با هم ، روحیاتشون شبیه همه ، همدیگه رو کامل درک میکنن و میتونن پشت هم باشن 

طبیعیه که آدم یه جنس رو بیشتر دوست داشته باشه ولی ناشکری نکن ، در درجه اول سلامتی بچه مهمه ، دوم هم اینه که واقعا ممکنه اینجوری به صلاحت بوده . من مادرشوهر خودم دختر نداره ، حتی الان که سنش بالا هست هم خیلی وقتا میگه که دلش دختر میخواسته و نشده ولی من میبینم که چقدر خوبه که دختر نداره ، اخلاق خودش و پدرشوهرم یه جوریه که اگه دختر دار میشدن اون دختر بنده خدا خیلی اذیت میشد و واقعا به صلاحشون بوده پسر شدن بچه هاشون ولی خوب خودش این قضیه رو درک نمیکنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

عزیزم ناراحت نباش انقد مریضی ها زیاد شده فقط دعا کن که سالم باشه ....خواهر شوهر من یک پسر داشت دومی هم پسر شد انقد ناراحت بودن که هیچی برای نگرفتن یهو بعد چندوقت که دومی بدنیا اومد ناخواسته باردار شد سومی دختره انقد خوشحالن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نمیدونم چه حکمتیه که هر کی دختر دوست داره پسردار میشه و برعکسش هم همین طوره

خواهرشوهر منه این

میمیره واسه دختر دوتا پسر داره دختر منم تنها نوه ی دختره خانواده س انقد بهش میچسبه محبت میکنه منم هی میگم نکن پسرت حساس میشه گوش نمیده

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
تو ولایتتون این حرفا رو مردا میزنن یا زنا ، فکر نکنم مردا بزنن از این حرفااگه زنای ولایتتون این چرت ...

این حرفارو اکثرا میزنن مخصوصا اونایی که پسر دارن حتی تحصیلکرده ها و مذهبیا (البته نه همه)

ولی هیچ ارزشی نداره