دقیقااااااااااا میگم ازمنو شوهرم رفیق تروجود نداره و شوهرمم اصلا ادمی نیست که دنبال حرف واینا باشه خیلی خوبه ولی تاحالا پیشش درد ودل نکردم و چیزیم اگه خودش دیده سعی کردم لاپوشونی کنم
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
شاید باورت نشه ولی اره .میگم امروز حس میکنم دوست ندارم😅 البته قبلا واسش روشن کردم ک ما دخترا حسای خنده دار و زود گذر داریم برا همین دلخور نمیشه چون میدونه ته دلم جونم براش در میره .
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
نه عزیزم بااچشم بازانتخاب کن فکرکنم دوستان سربسرت میذارن میگن باشوهرنمیشه دردل کنی چون اگرتغریف کنن مجردامیگن باشوهراتون پزدادید
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️