2777
2789
اعع فکر کردم نی نی توعهبخدا لباش خیلی گنده اس بگو آنزیم بزنه🤦‍♀️میخواستم بگم نی نی ت رو بوس کن از ط ...

دهنشو باز کرده بوسیده🤣

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو قبلاً هم شنیدم میزنه توسرت بعدا

دقیقااااااااااا میگم ازمنو شوهرم رفیق تروجود نداره و شوهرمم اصلا ادمی نیست که دنبال حرف واینا باشه خیلی خوبه ولی تاحالا پیشش درد ودل نکردم و چیزیم اگه خودش دیده سعی کردم لاپوشونی کنم 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
فردا حتما براش درست میکنم فکر نمیکردم بچه داری انقدر سخت باشه تازه من سی و پنج سالمه با این حال سخته ...

من احساس میکنم اگه سنت کمتر باشه بیشتر حوصله داری درنتیجه انقد که فک میکنی برات سخت نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مثلا شده بهش بگی بعضی وقتا دلمو میزنی

شاید باورت نشه ولی اره .میگم امروز حس میکنم دوست ندارم😅 البته قبلا واسش روشن کردم ک ما دخترا حسای خنده دار و زود گذر داریم برا همین دلخور نمیشه چون میدونه ته دلم جونم براش در میره .

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اینو قبلاً هم شنیدم میزنه توسرت بعدا

نه عزیزم بااچشم بازانتخاب کن فکرکنم دوستان سربسرت میذارن میگن باشوهرنمیشه دردل کنی  چون اگرتغریف کنن مجردامیگن باشوهراتون پزدادید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من همه درد و دلام از دست شوهرمه🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مثلا بگی حوصلم سر می‌ره بمون سریال ببینیم

وا 

عزیزم مگه بچه بازیه؟! 😅

نره سرکار حقوق ش کم میشه از کجا میخواد برات بیاره بری خرید؟! قسطا رو چجوری میخواد بده؟! نمیشه که 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وا عزیزم مگه بچه بازیه؟! 😅نره سرکار حقوق ش کم میشه از کجا میخواد برات بیاره بری خرید؟! قسطا رو چجور ...

وجود خودش خوبه 

بمونه همش منو بقل کنه 

نمی‌خوام از بقلش بیام بیرون

.