2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 71 پست
مغزش مریضه ...

به عنوان یه وکیل بهت میگم هیچ مردی نیست که خیانت نکنه. تو هر چقدرم کامل و بدون نقص باشی بازم یه دلیل برای خیانت پیدا میکنه دوست دختر براش یه جور مکمله یعنی تو هستی اونم هست. ببین عزیزم بی نهایت همه چیز گرونه و زن بدون پول یا طلا یعنی هیچ. اگر میخوای جدا بشی باید پول یا طلا داشته باشی یا هنری بلد باشی که از اون بتونی پول در بیاری شاید بگی بعد از طلاق یاد میگیرم یا شاغل میشم مثلا فروشنده میشم آره اینا شدنیه ولی با بچه نمیشه بچه دو ساله رو کجا میخوای بزاری میدونی هزینه بچت چقدره؟ میدونم الان فقط داری در دل میکنی تا آروم بشی ولی سعی کن یه مدت برای خودت پس انداز مخفی داشته باشی و یه هنری یاد بگیری مثل آرایشگری اون موقع بهتر میتونی تصمیم بگیری که چیکار کنی. زنی که پول داشته باشه از هیچی نمیترسه. اگرم خواستی برای مهریه اقدام کنی بدون اینکه حرفی از طلاق و جدایی بزنی یا بگی مهریمو باید بدی و بدون دعوا با شوهرت اقدام کن تا نتونه سریع اموالشو انتقال بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه وکیل بهت میگم هیچ مردی نیست که خیانت نکنه. تو هر چقدرم کامل و بدون نقص باشی بازم یه دلیل ...

طلا خودش برام خریده  به اندازه ای دارم میتونم باهاش خونه رهن کنم ولی مونده این طلاهازو ازم نگیره...یا اصلا هم دادرفتم خونه گرفتم ولی باید خرجمو از کوجا بیارم میخام بچه هامم با خودم ببرم بهم خیلی وابسته اند

منم تو موقعیت خودتم بلکه بدتر پس درکت میکنم.ولی ترک خونه کمکی نمیکنه بهت بدتر میشه شرایط بچه ها خودت اینده افتضاح هرکاری میکنی خونه ات درنیا.اگ خرجی میده فک کن عابر بانکه خودش مرده یا هرچی دوست داری بری و مجبوری یکی از اونا بیار تو خونه زندگیت ای بابا ول کن دات کثیفشون اصلا طلاق فکر نکن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
منم تو موقعیت خودتم بلکه بدتر پس درکت میکنم.ولی ترک خونه کمکی نمیکنه بهت بدتر میشه شرایط بچه ها خودت ...

...خودمم موندم بخدا ...پس خودم چی جوانیم رف تو 30سالکی نصف موهام سفید شد الان دارم مینویسم چشام اشک قلبم تیر  نفسم بند میاد ...نمیدونم چون واقعا ادم احساسی هستم ...سرد نیستم بی تفاوت بنشینم خونه بگم اره از لحاظ مادی برام کم نمیزاره  بقیه اش به درک نمیتونم تحمل کنم

...خودمم موندم بخدا ...پس خودم چی جوانیم رف تو 30سالکی نصف موهام سفید شد الان دارم مینویسم چشام اشک ...

دیگ مادر همینه.قسمتمون این بوده بپذیر کنار بیا مگ الکی هی جا خالی کنید  هرجور ک دوست داری زندگی کن ولی جدا ن هیچ وقتم بخاطر کمبود محبت محتاج یکی مث شوهرت نشو .اون خونته حقته زندگیته تمام

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
خب عزیزم به طلاق اصلا فکر نکن. با آروم حرف زدن با جنگ با دعوا با سیاست این کارش رو از سرش بنداز

نمیدونم چون اول بارش نیست که بگم اره با حرف تمام بشه یا باید محکم جلوش وایسم یا اصلا به روش نیارم که نمیتونم این کارو انجام بدم