2777
2789
عنوان

اگه همکارتون به همه شیرینی تعارف کنه به شما نه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بخش خودشون داد به من نه🥲 من ده قدم فاصله داشتم

خب شما توی بخششون نیستید. چه دلیلی داره به شما هم بدن؟ 

اصلا هدف از شیرینی دادن چی بوده؟ شاید به تعداد افراد بخش خودشون شیرینی تهیه کردن. 

خب شما توی بخششون نیستید. چه دلیلی داره به شما هم بدن؟ اصلا هدف از شیرینی دادن چی بوده؟ شاید به تعدا ...

تو بخش هستم یکم فاصله داریم و

من که واسه شیرینی نمیگم واس رفتارشون میگم

شما ادب تون رو رعایت کنید سلام بدید و مراعات کنید 

در ضمن هیچ حرف حاشیه داری بهشون نگید که زیر آب تون زده میشه 

سعی کنید کارتون رو بهتر انجام بدید و سرتون به کارتون باشه 

اون رو هم ول کن شخصیتش در همون حده که پست فطرته و آداب بلد نیست 

همان ذوالفنون 

شما ادب تون رو رعایت کنید سلام بدید و مراعات کنید در ضمن هیچ حرف حاشیه داری بهشون نگید که زیر آب تون ...

تحقیر نشدم؟ آخه جلوی اون همه آقا فقط منو نادیده گرفت 

به آقایون تعارف کرد 

بعضیا ذاتن خنگن و حواسشون نیس به کی تعارف کردن به کی نه 

چند روز پیش یه مراسم ختمی دعوت بودیم شهرستان بود سه ساعت راه بود میزبان چند بار سینی شربت و حلوا و خرما و میوه چرخوند و یه سریا پذیرایی شدن یه سریا نه 

خب به رییس بگو اینا چه مرگشون است چه مشکلی با من دارن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم