2777
2789
عنوان

هزار ماشاالله بعضی از دخترا چقد خوشگلن عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه اینو دیدم قبلا پیجشو نداری اسی؟ خیلی دنبالش گشتم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خوشگله ولی حس میکنم عمل داره ها

آره عمل جراحی هم نباشه تزریق داره فکر کنم

الان تزریق میکنن خیلی نچرال درمیاد 

تا قبل تزریق طرف نبینی تشخیص نمیدی تزریق داشته یا نه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

تنها زیباییش رنگ چشماشه وگرنه صورتش خیلی یغوره 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
آره عمل جراحی هم نباشه تزریق داره فکر کنمالان تزریق میکنن خیلی نچرال درمیاد تا قبل تزریق طرف نبینی ت ...

دقیقا اصلا نمیشه تشخیص داد بعضیا رو، این خیلی خوشگله ولی تزریق خیلییی تغییر میده