2777
2789
عنوان

برای غسل این درسته یا ن

206 بازدید | 31 پست

دوش پشت سرمه قبله جلومه منم نمیتونم اینجوری سرمو بشورم چون رو کمرم آب میریزه 

اگ همونجوری رو ب دیوار وایسم چون دوش پشت سرمه 

بخوام سرمو بشورم خودمو خم نکنم جوری ک آب روی کل بدنمم بریزه ولی خب هدفم شستن سرمه 

غسلم اینجوری باطله؟یا موردی نداره آب بریزه

هر چی بیشتر خوندم بیشتر نفهمیدم مغزم رگ ب رگ شد

نننننن تورو خدا بفهم😭😂

میگم حمومی ک ما داریم دوش پشت سرمه 

در صورتی که من باید رو ب قبله وایسم و قبله جلومه ینی قبله روب دوش حموم نیس ک راحت بتونم سرمو بشورم بعد بقیع بدنمو 

فهمیدی؟

الان میگم اگ موقع شستن سر رو کل بدنم آب بریزه مشکل داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نننننن تورو خدا بفهم😭😂میگم حمومی ک ما داریم دوش پشت سرمه در صورتی که من باید رو ب قبله وایسم و قبل ...

ناموسا انلاینی زیاده یکی جواب بده،🤣🤣🤣🤷🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

عشقممممم فقط امین ❤️

مگه موقع غسل فقط سرتو میبری زیر دوش؟

ن 

اول سرمو میبرم زیر دوش میشورم 

بعد صاف وایمیستم  سمت راست بعد چپ و میشورم 

الان جوریه ک نمیتونم رو ب رویه دوش وایسم راحت سرمو بشورم دوش پشت سرمه میخوام بدونم اگ صاف وایسم سرمو بشورم جوری ک آب رو کل بدنمم بریزه موردی ک نداره؟

ن اول سرمو میبرم زیر دوش میشورم بعد صاف وایمیستم سمت راست بعد چپ و میشورم الان جوریه ک نمیتونم رو ب ...

نه ببین جلو و عقب بودن دوش ول کن.   من ایجوری غسل میکنم کلا میرم زیر دوش غسل سر میکنم و همزمان دست به بدنم میکشم بعد سمت راست بعد چپ و تمام

اسی من چرا حس میکنم الان تو حمومی ،🤣🤣🤣

دهنت😂😂😂😂😂

چند وقته غسل نکردم سنگینیه روم نمیدونم چرا اینقد اعتقاداتم قوی شده از یه طرف داره مغزم جر میده بخدااااا

موهامو کوتاه کردم دیدم چربه خواستم برم حموم یهو گفتم یه غسل بکنم عذاب وجدان اومد سراغم😂😂