سلام مادرشوهرم امشب خونمون بود همش گیر داده بود از فلانی براتون کره حیوانی بگیرم کیلو 700 منم گفتم مامان خیلی گرونه بهت خبر میدیم بعد انگار لج میکرد دوباره تکرار میکرد بعد خواهر شوهرم زنگ زده بود به شوهرم گفته بود میخواید از همسایمون براتون شیره انگور بگیرم منم گفتم بگه نه خودمون میخوایم بپزیم بعد همسرم برگشته بهم میگه تو از سر یه سری سیاستا قبول نمیکنی میخوای که خانوادم کاری برامون نکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا یه مدت میدیدم خانواده شوهرم برای خودشون سبزی سرخ شده از یه خانمی میگیرن از یه جایی که سبزیهای کوهی داره عالیه به ما نمیگفتن میخاید من به شوهرم گفتم بگو برای ماهم بگیرن اینقدر زورشون میومد اما دیگه چندبار شوهرم گفت مجبور شدن حآلا اونا خودشون میگن میگی نه
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
اگه منت گذاشتن بگو ما که خبر نداشتیم آشنای شما کره و شیره داره پولش رو هم که دادیم دیگه چرا منت میکنید؟همونجا به همسرت بگو واسه همین چیزاست دوست ندارم کسی چیزی بیاره هم پولم بره هم منت بذاره ...مرگ یه بار شیون هم یه بار
اینجور مواقع وقتی هم نظر نیستید ب شوهرت بگو خودت میدونی من لازم ندارم میخابگو بیارن بعدم ک اوردن بگو ممنون من استفاده ندارم میدم شوهرم میخوره دستتون دردنکنه تموم شد رف
یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید