2777
2789
عنوان

امشب بدجور با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 41 پست
مادرشوهر منم یه سری چیزا رو هی میگفت منم ناراحت میشدم نفهمیدیم بنده خدا داره آلزایمر میگیره.الان خیل ...

اخه گیر میده که شوهرمو به جونم بندازه بعدشم بحث گرونی نیست شوهرم بهونه میاد دستش که خواهرم فلان کارو کرد برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا زن خونه میدونه چی احتیاج بگیره یا ن به شوهرت بگو اون روغن بگیر بکن هرجایی که میخوای حرصم دراومد ...

عزیزم رفتارا و حرفای مادرشو نمیبینه فقط رو من ذره بین گذاشته

ساده ای خواهر اینا منتظرن کاری کنن زود بگن فلان کارو کردیم

وا خب بگن چقدر اهمیت میدی؟

مگه مفتی میخواد بیاره ول کن حالا شوهرت اینجوری میکنه بگو خودش زنگ بزنه بگه براتون بیارن اوناهم چیزی گفتن بگو برا داداشت یا پسرت اوردی دیگه

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

متوجه شدم بیشتر از مادر شوهرت از همسرت حرصم گرفته بگو یا کیلو روغن و سیاستی داره من لازم باشه میگم

اونقد بدجنسه میشینه فک میکنه حرفای منو نکته سنجی میکنه

برعکسی من بودم میگفتم بگیر مگه از جیب من میره 

اتفاقا یه مدت میدیدم خانواده شوهرم برای خودشون سبزی سرخ شده از یه خانمی میگیرن از یه جایی ‌که سبزیهای کوهی داره عالیه به ما نمیگفتن میخاید من به شوهرم گفتم بگو برای ماهم بگیرن اینقدر زورشون میومد اما دیگه چندبار شوهرم گفت مجبور شدن حآلا اونا خودشون میگن میگی نه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

اگه منت گذاشتن بگو ما که خبر نداشتیم آشنای شما کره و شیره داره پولش رو هم که دادیم دیگه چرا منت میکنید؟همونجا به همسرت بگو واسه همین چیزاست دوست ندارم کسی چیزی بیاره هم پولم بره هم منت بذاره ...مرگ یه بار شیون هم یه بار

فکر نکنم دیگه محصولی معرفی کنن بهتون

عزیزم رفتارا و حرفای مادرشو نمیبینه فقط رو من ذره بین گذاشته

منم راضی نمیشم از فامیل چیزی بخرم یابرام بخرن

بگو نه مرسی خودمون خریدیم یابگو سفارش دادم برام میارن 

کمی بالحن جدی بگو وتوضیح اضافی هم نده

شوهرتم بیخیال،بگو نه نمیخوام تو زحمت بیفتن،بعدا منتشو سرمن میزارن وقتی تو نیستی

اینجور مواقع وقتی هم نظر نیستید ب شوهرت بگو خودت میدونی من لازم ندارم میخابگو بیارن بعدم ک اوردن بگو ممنون من استفاده ندارم میدم شوهرم میخوره دستتون دردنکنه تموم شد رف

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید