2777
2789
عنوان

امشب بدجور با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 41 پست

.وای،،یاد مادرشوهر خودن افتادم، ی مدت هی کره حیوونی و نمیدونم از این جور چیزا بهمون میداد و ما اصلا این چیزا رو نمیخوریم فقط مجبور بودیم پولش رو بدیم، چندبار هم بهش گفتم ما نمیخوریم باز میداد بهمون میگفت فلانی آورده و.... ، بنده خدا آدم اذیت کنی نیست اما انگار نخ انگار بهش میگفتم نمیخواییم، منم دو سه بار ظرف‌ش رو خالی بردن و پولش رو ندادم، دیگه از این کارا نکرد 

اگه مدلشون اینطوره عزیزم من میدونم با اینا چطور باید برخورد کرد. به مادرت قایمکی زنگ بزن بگو توی محلتون آبغوره خوب. بادوم خوب. گردو خوب اگه هست برام بخر میام میبرم. به شوهرت بگو مادرم زنگ زده گفته بادوم خوب گردو خوب سراغ دارم. همچین ازش پول بکش تا سرش سوت بکشه. سیاست داشته باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منت چیه؟چرا اخلاقتون اینجوریه؟خب اینقد نسبت بهشون گارد میگیری اینجورشده 

چرا باشوهرت همراه نیستی؟این از ضعف اعتماد بنفسته که نمیخوای برات کاری کنن 

شوهرت میگه مادرم خریده خوبی کرده بگو آره عزیزم دستش درد نکنه واقعا روغن هاش عالی بود 

میگه خواهرم بگو آره فداتشم دستش درد نکنه 

چرا واقعا ازدواج میکنید اگه شوهرتون رو دوست دارید بخاطرش یکم خودخواهی رو‌ کنار بذارید و خانوادش رو بپذیرید

عزیزم منت چیه؟چرا اخلاقتون اینجوریه؟خب اینقد نسبت بهشون گارد میگیری اینجورشده چرا باشوهرت همراه نیست ...

عزیزم بعدا میگه ببین خواهرم و مادرم چقد خوبن به فکر ما هستن

عزیزم بعدا میگه ببین خواهرم و مادرم چقد خوبن به فکر ما هستن

خب بگه چی میشه؟بگو آره واقعا خیلی آدمای خوبین دستشون درد نکنه 

به شوهرت نشون بده خانوادش دوستتون دارند چون شوهرتم حس قشنگتری بهت پیدا میکنه تااینکه بگی خانوادت حالشون از ما بهم میخوره 

میگه حتما زنم خوب نیست یا دوست داشتنی نیست که خانوادم ازش خوششون نمیاد 

سیاست داشته باش