2777
2789
عنوان

امشب بدجور با شوهرم دعوام شد

713 بازدید | 41 پست

سلام مادرشوهرم امشب خونمون بود همش گیر داده بود از فلانی براتون کره حیوانی بگیرم کیلو 700 منم گفتم مامان خیلی گرونه بهت خبر میدیم بعد انگار لج میکرد دوباره تکرار میکرد بعد خواهر شوهرم زنگ زده بود به شوهرم گفته بود میخواید از همسایمون براتون شیره انگور بگیرم منم گفتم بگه نه خودمون میخوایم بپزیم بعد همسرم برگشته بهم میگه تو از سر یه سری سیاستا قبول نمیکنی میخوای که خانوادم کاری برامون نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😂

مردا کلا مغز ندارن عزیزم خودتو ناراحت نکن بزار بره از ننش بگیره به جیبه خودش فشار میاد تو بشین بخور لذت ببر چیکار داری که گرونه یا ارزونه خودش پاره میشه میفهمه

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

😑😂مردا کلا مغز ندارن عزیزم خودتو ناراحت نکن بزار بره از ننش بگیره به جیبه خودش فشار میاد تو بشین ب ...

نه مادر و خواهر دلشون میخاد یکاری برامون بکنن منت بزارن

مادرشوهر منم یه سری چیزا رو هی میگفت منم ناراحت میشدم نفهمیدیم بنده خدا داره آلزایمر میگیره.الان خیلی ناراحتم براش

شما هم کوتاه بیا مگه ۱ کیلو کره و شیره انگور چقدر میشه خب بگو شیره رو خودمون میپزیم کره هم نیم کیلو بگیرین برامون الان دستم خالیه

وقتی گفتی ن بر چی زنگ زدن به شوهرت عجب آدمایی پیدا میشه به شوهرت میگفتی دندت نرم بخرم یا ی ورم

اونا میخوان یه کاری برا ما انجام بدن که بعدا منت بزارن شوهرمم بگه خانواده فلان خوبی رو کردن

اونا میخوان یه کاری برا ما انجام بدن که بعدا منت بزارن شوهرمم بگه خانواده فلان خوبی رو کردن

والا زن خونه میدونه چی احتیاج بگیره یا ن به شوهرت بگو اون روغن بگیر بکن هرجایی که میخوای حرصم دراومد بگو مادرت سیاستش از من بیشتر والا تو همه چی دخالت میکنه