ابجی ولی فک نکن کار راحتیه که سه تا بچه بیاری به امید پسر شدن ولی تهش هیچی طبق خواستت نشه
میدونم کار راحتی نیست من خودم بچم دختر بود همه میگفتن دومی ات پسره همه علائمم شبیه بارداری اولم ک پسر بود و فوت شده بود ،بود برای همین چندماه ب امید پسر بودم روزی ک سونو گفت دختره اولش جا خوردم اما همون وقت اومدم خونه اسمشو انتخاب کردم خداروشکر ی دختری هم بهم داده ک هرجا میرم رد میشم صدای ماشالا ماشالا گفتن بقیه میاد خدا دوست نداشته بم پسر بده و منم دیگه بچه نمیخام خلاص
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم تاپیکت توش صداقت هس یا نه اما هم جنس بودن ک خوبه بیشتر پشت همن الان بارداری لطفا از الان رو اون بچه ی بی گناه گارد نگیر
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..