2777
2789

به خدا ، منم از نظر خودم الان بدبخت ترین ادم هستم و دوباره بعد از مدت ها فکر های خیلی ناجور میزنه به سر م ، ولی زندگی همینه ، فکر نکن فقط واسه تو همینه ، یه روز ته دره ای یه روز نوک قله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مردم چشون شده دوست منم سه تا دختر داره ivfهم کرد پسر بزاره نشد نگرفت تا بار سوم طبیعی باردار شد باز دختر شد حالا دیروز خواهرش رفته سونو گفتن دومی بچش هم پسره دوستم داره از حسادت خواهر خودش میترکه چرا ب چیزی ک خدا میده ما بنده ها راضی نیستیم 

متاسفم برات

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

بابا مردم چشون شده دوست منم سه تا دختر داره ivfهم کرد پسر بزاره نشد نگرفت تا بار سوم طبیعی باردار شد ...

ابجی ولی فک نکن کار راحتیه که سه تا بچه بیاری به امید پسر شدن ولی تهش هیچی طبق خواستت نشه

واا دیگه این ناشکریه.من پسر داشتم دختر هم داشتم.رک بگم پسرم بهم حس نزدیک بودن و وابستگی بیشتر دارم دوباره ناخواسته باردارشدم دوباره پسر.باید بشینم بگم ای واای باز پسر.تازه من سومیه پسرم هم شرو شیطون.ولی عشقی ک بهم میده دنیا دنیا میرزه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

احتمالا افسردگی بعد از زایمان اولی هنوز توت مونده و تو دوباره هورمونات بالا پایین شده 

خودت رو سرزنش نکن 

چیزی نیست که دست تو باشه اما احساست قابل درکه 

بذار روند بارداریت طبیعی طی بشه 

اگه میتونی نماز بخون هروقت دیدی مخت نمی کشه وایسا به نماز 

چ اشکالی داره عزیزم توبه کن ازاین ناشکری وخداوندرو شکرکن ک همچین نعمتی بهت داده

منم سر پسردومم دلم دختر میخواست ولی نشد یه لحظه ناراحت شدم موقع سونو ولی گفتم خدایا توبه هر چ از تو رسد نیکوست

الانم خیلی دلم دختر میخواد گذاشتم انشالله برم تو خونه خودمون یکم فکرم اروم بشه میرم زیرنظر دکتر اگه قسمت باشه گیرم میاد

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست