2777
2789

شوهرم بشدت عصبی و پرخاشگره خودش دعوا راه میندازه خودش هم بیخیال میشینه سمتم نمیاد مگر اینکه خودم برم سمتش ولی کوچیک شدم بس که خودم رفتم سمتش. برا زندگی من دعا کنید برا سر و سامون گرفتن زندگیم 

من خیلی خسته شدم دوستان 

از ته قلبم از شوهرم بیزارم و متنفرم 

نمیتونی با دعا و ذکر آرومش کنی؟

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بااین اوصاف دعا کنیم که چی بشه ؟لطفا به خودت بیا و برای خودت ارزش قائل باش

نمی‌دونم طلاق خیلیم راحت نیست البته ادامه دادن باهاش هم راحت نیست منو جلو همه کوچیک کرده خدا خیرش نده 

ببین برای بار آخر که اینکارو کرد، چمدونتو ببند و از اونجا برو ،به پدرومادرت هم بگو که در جریان تمام این چیزا باشن ولی دخالتی نکنن. همونجا بمون و تا خودش رو درست نکرده تحت هیچ شرایطی برنگرد 

نه بابا

طلاقم نمیتونی بگیری؟چند سالته؟

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

طلاقم نمیتونی بگیری؟چند سالته؟

۲۵ . آخه طلاق به این راحتیا نیست که . معلوم نیست بتونی دوباره ازدواج کنی یا نه . شهرستانم طلاق بگیرم دیگه به اسونی کسی نمیاد سمتم خیلی ناراحتم 

۲۵ . آخه طلاق به این راحتیا نیست که . معلوم نیست بتونی دوباره ازدواج کنی یا نه . شهرستانم طلاق بگیرم ...

مرد جماعت اگه نیاید سراغت مگه چی میشه

نباشن بهتره والا

به خاطر حرف بقیه خودتو غذاب نده عزیزم مگه چقدر قراره زندگی کنیم که اونم چشممون به دهن بقیه باشه

مرد جماعت اگه نیاید سراغت مگه چی میشهنباشن بهتره والابه خاطر حرف بقیه خودتو غذاب نده عزیزم مگه چقدر ...

درست میگی به خاطر دیگران نباید خودم اذیت کنم 

ایشالله هر چی خیره پیش بیاد 

مرسی 

درست میگی به خاطر دیگران نباید خودم اذیت کنم ایشالله هر چی خیره پیش بیاد مرسی

ان شاءالله عزیزم،