2777
2789

یه بچه کلاس دومی  چند روزه تو مدرسه صورت پسرمو گاز میگیرهرد دندوناش رو صورت بچمه

الان واقعا ترسیدم بلایی سر بچم نیاره یکبار اخطار گرفته امروزم به شدت کتکش زدن به نظرتون چکار کنم

چقد گوشت تلخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم‌کاری کردی. همون بار اول باید میرفتی حضوری میرفتی برخوردقاطع میکردی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ازش عکس بگیر اگه تکرارشد بر ومدرسه والدین بچه رو بخواه بگو اینسری شکایت میکنم. البته پسراهرروز باهم دعوا میکنن ولی اگه آسیب جدی باشه باید پیگیری کرد

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

چقد وحشین! قلبم دردگرفت

برو  مدرسه یه اخطار جدی بگو بهش بدن ،یا بگو والدین اون پسر بیان جدی باهاشون صحبت کن

بچشون به جای مدرسه باید بره دیوونه خونه

خودت بچه کلاس دومی رو دعوا کن

اه پسرت از مدرسه زده میشه،یاد خودم افتادم چقد کلاس اول اذیت شدم

عجب موجوداتی،

طفلی بچه تون اگه  نتونسته دفاع کنه که چقد اون لحظه ترسیده 

حتما با مدیر صحبت کنین یا با خانواده بچه 

دور از جون بچه تون، پارسال یه پسر دبستانی تو مدرسه هلش داده بودن مرگ مغزی شد چندروز بعد فوت کرد

چقد وحشین! قلبم دردگرفتبرو مدرسه یه اخطار جدی بگو بهش بدن ،یا بگو والدین اون پسر بیان جدی باهاشون ص ...

ظاهرا بچه. تو‌کلاس خودشونم همه بچه ها رو میزده مادرشم میگن از خودش دیوونه تره

چقد گوشت تلخ
اون بچه رو‌مدیر زده و‌گفته دیگه به بچه من نزدیک نشه

آهان حالا می‌ترسی تلافی کنه ؟ به نظرم خودت هم یه بار برو مدرسه بچه رو دیدی باهاش صحبت کن با بچه خودتم صحبت کن هم کلاس نیستن که با دوستان و هم کلاسی خودش نزدیک باشه از این بچه دوری کنه