الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کمکاری کردی. همون بار اول باید میرفتی حضوری میرفتی برخوردقاطع میکردی
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ازش عکس بگیر اگه تکرارشد بر ومدرسه والدین بچه رو بخواه بگو اینسری شکایت میکنم. البته پسراهرروز باهم دعوا میکنن ولی اگه آسیب جدی باشه باید پیگیری کرد
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
اون بچه رومدیر زده وگفته دیگه به بچه من نزدیک نشه
آهان حالا میترسی تلافی کنه ؟ به نظرم خودت هم یه بار برو مدرسه بچه رو دیدی باهاش صحبت کن با بچه خودتم صحبت کن هم کلاس نیستن که با دوستان و هم کلاسی خودش نزدیک باشه از این بچه دوری کنه