2777
2789

برام دعا کنین ارثم زود بهم برسه بتونم طلاق بگیرم به خدا سه ساله میخواد ۳۰۰میلیون بدن انگار نه انگار من فقط میخوام باهاش خودمو نجات بدم فقط طلاق میخوام همین میخوام برم از این خونه محدودم اصلا ازادی ندارم همش برای رنگ لباسمم باید نظر همسرم باشه هیچی باب میلم نیست باور کنین به جون بچه هام قسم مریضه روانیه نمیتونم نمیکشم به خدا سیر شدم تا پدر مادرم بودن از اونا میکشیدم حالا این خودشم گاهی میگه خیلی بهم ظلم کرده ولی تا التماسش میکنم طلاقم و بده عیچی نمیخوام اولا میگفت نه جایی نداری بری میگفتم عب نداره الان میگه میخوای بری با بقیه باشی خستم به خدا هر موقع گفت ادم میشم بدتر شد دلم خوش بود خیانت نمیکنه الان سه روزه فعمیدم خیانت میکنه اقا قهر کرده چرا فهمیدی کارت پول یا هزار تومن تو خونه نمیزاره من نواربهداشتی میخوام نمیخره انقدر گریه کردم کور دارم میشم نگین قوی باش قوی بودن تکیه گاه میخواد یکم پشتوانه میخواد من ندارم به خدا نمیگم من ادم خوبیم منم بدم ولی حقم این نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بخواد بریم دست شویی میگه کجا بودی چرا دیر اودی یا میشینه یه گوشه یه دفعه یه شوخیای مسخره ای میکنه بچم گریش میگیره میگه چته بابا الان تا میگم بزار برم بچهام میگن مارم میبری مامان ما میخواییم با تو بیایم 

عزیزمم ایشالله هرچه سریعتر به ثبات و آرامش برسی

فدات شم مرسی به خدا وندی خدا به جوری من و زده بود دکتر میگفت خیانت کردی گفتم کاش خیانت میکردم ....به قران کریم قسم ادم کثیفی نیستم ولی گاهی میگم خیانت کنم دست از سرم برداره نمیتونم خواهر نمیخوام گناه کنم 

من ۱۳سالگی زنش شدم دخترم ۱۳سالشه پسرم ۱۱ولی گناه دارن بچگی نکردن که

ای خدا سنی هم نداری گلم اگه میشه درستش کن زندگیتو طلاق خیلی سخته با بچه بهرحال من نمیدونم شرایطط چیه خدا خودش کمکت کنه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
ای خدا سنی هم نداری گلم اگه میشه درستش کن زندگیتو طلاق خیلی سخته با بچه بهرحال من نمیدونم شرایطط چیه ...

عزیز دلم درست نمیشه دورت بگردم نمیشه بیماره مریضه به خدا قسم منم میگفتم میتونم درستش کنم با هر روش و رفتاری قدم برداشتم نشد که نشد نمیشه گلم خستم به خدا 

عزیز دلم درست نمیشه دورت بگردم نمیشه بیماره مریضه به خدا قسم منم میگفتم میتونم درستش کنم با هر روش و ...

ای بابا بعد طلاق میخوای چکار کنی خونه پدرمادر که اصلا نمیشه رفت باید کار پیدا کنی سخته ولی بهتر از زندگی نکبتی با یه آدم بی منطقه

ای بابا بعد طلاق میخوای چکار کنی خونه پدرمادر که اصلا نمیشه رفت باید کار پیدا کنی سخته ولی بهتر از ز ...

من مادر پدرم فوت شده جایی ندارم یکم ارث قراره بدن دعا کن گیرم بیاد برم با همون به جایی من دختر شهیدم بعد طلاق مستمری هم میدم و به خیریه بنیاد شهید معرفیت میکنن ....اینجا موندنم فقط داره نابودم میکنه همین سخته به ولاه سخته با خیانت کار جماعت زندگی کردن سخته 

من مادر پدرم فوت شده جایی ندارم یکم ارث قراره بدن دعا کن گیرم بیاد برم با همون به جایی من دختر شهیدم ...

خداروشکر که مستعمری داری عزیزم والا منم اگه داشتم حتما جدا میشدم زندگی با خائن مرگ تدریجیه انشالله زودتر کارت درست بشه