نمیدهم می برم تو قبرم جا میکنم....عجب زمونه ای شده خدا....معلومه که بهش میدم مگه قراره کی توش زندگی کنه کسی غیر از منو بچه هام....خونه که هیچ جونم واسش میدم قربون دستای خسته و پینه بسته ش بشم که به خاطر ما از خوشی هاش میگذره.....بهم حمله نکنید با شناخت کاملی که از شوهرم دارم جونمم واسش میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش خریده ولی هدیه داده به شما هدیه رو که پس نمیگیرن! اگه میخوای تو خرید خونه مشارکت کنی و طلاهاتو بدی بگو نصف خونه رو به نامت بزنه اما من باشم همونم نمیدم
قبول نکرد خانوادگی مردسالارن متنفرم از سبک خانوادش و همه چیشون
خیلی بده اینجور ادما . من پدرم اصلا اینجوری نیست . هر چی داشت به اسم مادرم بود. بعد اینکه مادرم فوت شد حتی چیزایی که به اسم خودش بود رو زد به اسم ما . ولی نقطه ی مقابل پدر همسرم . حتی خونه ای که برای ما خرید به اسم خودشه با اینکه همسرم تک پسر هست و نزدیک ۵.۶ سال با پدرش کار می کرده.
با توجه به شناخت از شوهرم خودم اگه الان بخواد یه گرمم نمیدم حتی اگه بگه به اسمتم میزنم پول طلاهارو به کارت خودم میزنم وقتی به اسم شد میزنم به کارت فروشنده (طلا کلا مال خانومه چون توام جهیزیه بردی بانک که نیستی امنت نگه داری )من به شوهرم اندازه پول خونه طلا دادم گفت دوسال دیگه میخرم الان شیش سال میگذره بیشتر اون طلاها مال خودم بود آخرشم گفت میخواستی ندی
اون پست ارزشمندتو بزار دم کوزه آبشو بخور،منو شوهرم اصلا این حرفا رو باهم نداریم درضمن من تو خونه پدر ...
چه ربطی داره که خونه پدرت پول تو دست و پات زیاد بوده . من خودم الان همه چی دارم .اینجوری هم نیست که بگم در اینده بهم میرسه نه همین الان به نامم هست. نزدیک ۶۰. ۷۰ میلیارد میشه سر جمع . ولی موقع ازدواج با اینکه خونه داشتم خودم به همسرم گفتم باید پدرت خونه بخره برامون. خونه ی خودم هم منطقه ی بهتریه هم بزرگتره ولی نذاشتم حتی همسرم اطلاع پیدا کنه از اون خونه . منو همسرم هم اصلا این حرفارو نداریم و همسرم به این نتیجه رسیده اگر چیزی خریدیم به اسم من بشه
اگه اینطور باشه که مرد وقتی طلاشو میده زنش، میشه برای اون پس اگه زن هم طلاشو بده واسه مرد، میشه واسه ...
شما یا خیلی بچه ای و بی تجربه یا خیلی زن ستیزی...الان شما به مادرت کادو بدی برای مادرت یا شما؟بعد منطقی مادرت همون کادو رو بیاره بهت پس بده؟اصلا چرا باید پس بده؟ فک نمیکنی خیلی ادم باید تنگ نظر باشه که به کادویی که به همسرش داده چشم داشته باشه؟ من ۸ سال متاهلم الحمدالله تا اونجایی که تونستم زندگیم رو با منطق مدیریت کردم نه احساس...از رو تجربه حرف زدم نه اینکه از رو هوا استدلال بیارم