2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34085 بازدید | 664 پست
اره اخه به نام زن هم بکنه زن که نمیبره خونه باباش فقط یه پشتوانه است برای زن کسی از آینده خبر نداره ...

دقیقا درسته.. هیچکس حق بچه خودشو بالا نمیکشه.. همه دارن برای بچه هاشون جم میکنن.. فقط تک و توک آدم نااهلی هستن ک بین بچه ها فرق میزارن مثل مادرشوهر و پدرشوهر من ک همه چیو برای دختراشون میخان.. ولی باز اونام برای بچه هاشون میخان.. منم چیزی داشته باشم برای بچم میخام.. شمام اگه چیزی داشته باشی برای بچت میخایش.. کلا بخای جاییم ببری باز آخرش برای بچته.. ولی این وسط اگه نامادری بیاد هر چی هس مال بچه اونه.. مال بچه تو نیسش.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تجربه بهم ثابت کرده به نور چشمتم صد اعتماد نکن ... در ضمن من همسرم وقتی طلا هم خرید برام فا ...

با تین اوصاف .. انگار اون نگاه مالی نکرده . وای تو از پول خودش حساب کتاب میکنی ! ک خب بحث همون اعتماده هس .. ک اون اعتماد کرده و تو اعتماد نداشتی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
برای جدا شدن نیاز به پول داره...(اگر روزی اتفاق بیوفته)، میفروشه و خرج میکنه!جدا هم نخواد بشه، شوهره ...

خب شما ک انقد آینده نگرید و به این فک میکنی طرف بمیره چیکار کنید ‌‌ بهتر نیس کار کنید و مستقل بشید؟! 

خب شما ک انقد آینده نگرید و به این فک میکنی طرف بمیره چیکار کنید ‌‌ بهتر نیس کار کنید و مستقل بشید؟!

همه زن‌ها کار میکنن و مستقل‌ان؟!

آیا همه اونهایی که کار میکنن، پول رو برای خودشون نگه میدارن و شوهره نمیگیره ازشون؟!

مثل اسی زیادن، که هم کار بیرون میکنن، هم کار تو خونه، هم پولشون مال خودشون نیست!

صحبت من با زن‌هایی مثل اسی هست...

وگرنه اونی که مثل من بخواد فکر کنه، مطمئن باش یه دقیقه هم عمرش رو نمیذاره پای یسری نرهای زن ستیز...

که حالا بخواد به فکر یک چهارم ارث باشه یا نه!

ماکارون هستم:)

همه زن‌ها کار میکنن و مستقل‌ان؟!آیا همه اونهایی که کار میکنن، پول رو برای خودشون نگه میدارن و شوهره ...

خب ویگه اونیکه کار میکنه و عرضه نگه داشتن و جمع کردن پولشو نداره رو چه به کار ! این حرف رو قبول نمیکنم !! زنی ک شاغله چاقو ک رو گردنش نمیذارن پولتو بده . زن شاغل و مستقل با این زور میتونه همون اول جدا شه . چرا باید بمونه تا خودشو تباه کنه

خب ویگه اونیکه کار میکنه و عرضه نگه داشتن و جمع کردن پولشو نداره رو چه به کار ! این حرف رو قبول نمیک ...

این همه آدم که عرضه نگه داشتن پول ندارن و کار میکنن..

دلیل نمیشه که بگیم چون عرضه نداری، کار نکن!

اما در مورد جدایی، دلایل‌اش واضحه که چرا...

کسی که خودش مستقله و پول در میاره...

اصلا پول هم در نیاره...

همینی که در محیطی هست که بهش توصیه میشه ازدواج کن، هیچ کس هم به مغزش خطور نمیکنه که چرا ازدواج کنه، وقتی براش سودی نداره...

خودش گویای خیلی چیزها هست!

و اینکه چاقو نمیذارن...

دستکاری روانی میکنن:)

مطمئن باش اونی که میتونه هنوزم که هنوزه با وجود حمایت‌هایی که از خانواده و زن نمیشه، و اینکه اصلا اینو بذاریم کنار...

خودش هم یه آدم بی عرضه‌اس..

و با این حال اونقدر خودش رو دست بالا میبینه و میگیره، که یه زن رو مجاب کنه باهاش ازدواج کنه...

از طرفی داره از این نابرابریه و تبعیضه نون میخوره...

و با این حال خیلی راحت خودش رو مظلوم نشون میده که آی بهم ظلم شده و کمرم شکست از مسئولیت زن و بچه...

چنین موجودی یه خودشیفته قهاره، که اصلا براش کاری نداره که گسلایت کنه:)

ماکارون هستم:)