2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 27396 بازدید | 583 پست
بستگی یه رفتار همسرت داره.اگه میخره بعدن بازم برات خب بفروش.اون خونه برای ارامش هردوتونه.مگه به شوهر ...

حقیقت اینه که دیگه ندارم 

این چند وقته خیلی دلمو شکسته 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره؟؟ چندوقته ازدواج کردید؟؟ اگه همسرت آدم خوبیه پشتش باش .زن و شوهر باید پشت و پناه هم ب ...

نزدیک ۱ سال و نیمه 

منم دوست داشتم اون پشتم باشه ولی نیست 

نه از نظر مالی 

مگر قسمتی رو بنامم کنه برای آتیه و پیری خیالم راحت باشه از در اینده نگری و اینا وارد شو از جدل و دعو ...

متاسفانه آدم عاقل و منطقی نیست که از در آینده نگری وارد شم 

ربط نداره تو وقتی بخوای طلاق بگیری میتونی جهیزیه اتو از خونه شوهر ببری چون سیاهه ازدواجه😐اومدی مثال ...

نه عزیزم. شما مثل اینکه از هیچی خبر نداری. جهاز عروس موقع استرداد حتما باید قید فاکتور باشه. چون طبق شرع تهیه وسایل خونه با مرده  پس اگه زن بخواد جهازشو ثابت کنه باید فاکتور نشون بده که معمولا نصف فاکتورها گم شدن  ولی مرد نیاز به تهیه فاکتور ندارد. طلای زن مال خودشه چون هدیه ای حتی اگه فاکتور به نامش باشه. مگه موقع خریدن هدیه طرفو می‌برند بازار ؟ً خب معلومه فاکتور به نام مرد میشه. ب باندازه پول یا طلا از خونه به نامتون بزنید  بحث زن و شوهر و عشق و  رقیب و این چیزا نیست بحث انصافه. اگه مرد ریگی به کفشش نباشه پس از این موضوع نمی ترسه.

تو فقط به شرایط خودت نگاه کن عزیزم من باتوجه به شناختی که از همسرم دارم نه نمیدم مگه اینکه مجبور بشم ...

منم با شناختی که ازش دارم دوس ندارم بدم ولی میدونم می‌خواد جنگ و دعوا کنه 

مجبورم بدم ولی کاراش یادم میمونه 

کلی طلا داشتم همشو بخاطر شغل همسرم و بدهیاش فروختم ی قسمتی هم خونه خریدنی فروختم همش فدا سرش 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یعنی در واقع طلاها رو برای خودش خریده شوهرت؟؟؟؟ نه نمیدم

اره عزیزم هر طلایی که سر عقد خریده به چشم پس انداز نگاه کرده بهش 

البته بماند که هیچ طلای سنگینی هم برام نگرفتن و خودم هی جمع کردم 

کلی طلا داشتم همشو بخاطر شغل همسرم و بدهیاش فروختم ی قسمتی هم خونه خریدنی فروختم همش فدا سرش

خدا به زندگیتون برکت بده عزیزم 

مرد خوب ارزش همه چی رو داره 

خدا به زندگیتون برکت بده عزیزم مرد خوب ارزش همه چی رو داره

دورت بگردم بله واقعا درست میگی همسرم ادم خوبیه همیشه قدر دان من هست انشالا همه جوونا خوش باشن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

حقیقت اینه که شوهرم مرد خوبی نیس :)

عزیزم پس به بهونه های مختلف و بدون اینکه جنگ راه بندازی بگو نمیدم...بگو این طلاها رو تو برام خریدی بر ام یادگاریه اولین چیزاییه که تو بهم دادی خیلی دوسشون دارم دلم میخواد همش جلو چشمم باشن یا  استفاده کنم دلم نمیاد بفروشم ...با خنده بگو اینا عشق منن ..بگو مگه هدیه رو پس می گیرن که تو میخوای بگیری؟؟.کلا هربار گفت بپیچونش کم کم از سرش میفته 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

زتدگی مشترکه دعوا که نیست تو خودت راضی میشی مثلا با پول خودت برا شوهرت طلا یا کادو بگیری وقتی کارت ل ...

عزیزم اون خدایی که زن و مرد رو افریده میگه مهریه و نفقه و هدیه و ....حق زنه  و مردی حقی نداره روش توقعی داشته باشه اون وقت شما میگی چون طرف خودش برای زنش خریده حالا حق داره توقع کنه؟؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

انشالله عزیزم خیلی دلم ازش شکسته نه بخاطر پول بخاطر اینکه قدر این همه زحمتمو ندونست خدا هیچ وقت منو ...

عزیزم مردا ذاتا قدرنشناسن!! اینو هم تو همسر خودم دیدم هم تو مردای دوروبر ...شما اگه خواستی طلاها رو بدی حتما حتما طلاهای هدیه خانوادت رو جدا کن و بذار توی صندوق امانات بانک یا خونه پدرت ...ازین به بعد هم همه پول خودت رو طلا بخر و به بهونه مختلف خرجی ازش بگیر...دیگه حتی به سطل ماست هم برای خونه نخر ...مرتب لیست خرید سوپری و میوه فروشی براش بفرست ...