الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ربط نداره تو وقتی بخوای طلاق بگیری میتونی جهیزیه اتو از خونه شوهر ببری چون سیاهه ازدواجه😐اومدی مثال ...
نه عزیزم. شما مثل اینکه از هیچی خبر نداری. جهاز عروس موقع استرداد حتما باید قید فاکتور باشه. چون طبق شرع تهیه وسایل خونه با مرده پس اگه زن بخواد جهازشو ثابت کنه باید فاکتور نشون بده که معمولا نصف فاکتورها گم شدن ولی مرد نیاز به تهیه فاکتور ندارد. طلای زن مال خودشه چون هدیه ای حتی اگه فاکتور به نامش باشه. مگه موقع خریدن هدیه طرفو میبرند بازار ؟ً خب معلومه فاکتور به نام مرد میشه. ب باندازه پول یا طلا از خونه به نامتون بزنید بحث زن و شوهر و عشق و رقیب و این چیزا نیست بحث انصافه. اگه مرد ریگی به کفشش نباشه پس از این موضوع نمی ترسه.
عزیزم پس به بهونه های مختلف و بدون اینکه جنگ راه بندازی بگو نمیدم...بگو این طلاها رو تو برام خریدی بر ام یادگاریه اولین چیزاییه که تو بهم دادی خیلی دوسشون دارم دلم میخواد همش جلو چشمم باشن یا استفاده کنم دلم نمیاد بفروشم ...با خنده بگو اینا عشق منن ..بگو مگه هدیه رو پس می گیرن که تو میخوای بگیری؟؟.کلا هربار گفت بپیچونش کم کم از سرش میفته
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
زتدگی مشترکه دعوا که نیست تو خودت راضی میشی مثلا با پول خودت برا شوهرت طلا یا کادو بگیری وقتی کارت ل ...
عزیزم اون خدایی که زن و مرد رو افریده میگه مهریه و نفقه و هدیه و ....حق زنه و مردی حقی نداره روش توقعی داشته باشه اون وقت شما میگی چون طرف خودش برای زنش خریده حالا حق داره توقع کنه؟؟
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
انشالله عزیزم خیلی دلم ازش شکسته نه بخاطر پول بخاطر اینکه قدر این همه زحمتمو ندونست خدا هیچ وقت منو ...
عزیزم مردا ذاتا قدرنشناسن!! اینو هم تو همسر خودم دیدم هم تو مردای دوروبر ...شما اگه خواستی طلاها رو بدی حتما حتما طلاهای هدیه خانوادت رو جدا کن و بذار توی صندوق امانات بانک یا خونه پدرت ...ازین به بعد هم همه پول خودت رو طلا بخر و به بهونه مختلف خرجی ازش بگیر...دیگه حتی به سطل ماست هم برای خونه نخر ...مرتب لیست خرید سوپری و میوه فروشی براش بفرست ...