2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 25619 بازدید | 559 پست
اره عزیزم هر طلایی که سر عقد خریده به چشم پس انداز نگاه کرده بهش البته بماند که هیچ طلای سنگینی هم ب ...

اونایی که از مجردی داشته یا از حقوق خودت خریدی بهش نده . فقط طلاهایی که خودش خریده بده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدم چون نمیتونم ندمقرار مثلا تاآخر عمر باهم زندگی کنیم چجوری میتونیم توروی هم نگاه کنیم بعدا؟؟اینجو ...

خب طلای پس انداز فرق داره با طلای مصرفی . همسر منم هر چی پول می مونه طلا می خره ولی طلای پس انداز یا طلای اب شده هست یا سکه . کسی به دستنبد و گوشواره زن و بچه اش نباید به چشم پس انداز نگاه کنه اگر اون جوری بخوای پس انداز کنی که ضرره کلی مزد ساخت داره طلای مصرفی

اره دادم فروخت بعدها برام دوباره خرید 

مگه زندگی میدون جنگه نصف من نصف تو فرقی نمیکع به اسم کی باشه مهم اینه خونه دار می‌شید مبارکه 

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

آره قراره اینکارو کنم به زودی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من تو کامنت بالات گفتم که به شوهرم اعتماد دارم ولی به مادر پدرش با توجه به بلاهایی که سرم اوردن و طو ...

اوهوم پس حق داری ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیفته و زندگیت حفظ بشه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
الان خیلی مردا تو خونه کمک‌میکنن مگه مرد بیشعور باشه 😐از اونورم مسائل جنسی بنظرم دو طرفه هست هم‌زن ...

عزیزم کمک کردن باتقسیم وظایف فرق میکنه...

مثلا خانمی که شاغله هر ۷ شب هفته شام درست کردن رو به همسرش میگه مثلا ۳ شب شمادرست کن... تمیزکردن خونه همینطور یعنی پابه پای خانم آقاهم خونه تمیزمیکنه ... و چیزای دیگه....

ولی خانمی که خانه داره آقا کمکش میکنه درامور خانه ولی دیگه درحد تقسیم نیست که مثلا مساوی کارارو انجام بدن. تقسیم وطایف این سبک زندگی کار خارج خانه بااقا داخل خانه باخانم...

خب عزیزم اون خانم خانه دارهم میتونه براساس تواناییهایی که داره بره سرکار و کسب درآمد کنه ولی اون وقتش رو صرف خونه میکنه (حالا یا خودش دوست داره یاهمسرش مجبورش کرده یا شرایط زندگیشون اینو میطلبه) پس اون آقا باااید اینو بدونه همونطور که خانم شاعل و خانه دار ازلحاظ درآمد فرق میکنن اینم باید بدونه همسر این خانمها هم فرق میکنن ...همسر خانم شاعل ازسرکارک میرسه خونه پابه پای خانن خونه دوباره توخونه باید کارکنه چون تقسیم وطایف شده چون خانمش هم شاعله. ولی آقای یه خانم خانه دار ازسرکار میاد به خانم خونه کمک میکنه ولی دیگه تقسیم وطایف نشده تااازه اگه آقا خیلی باشعور باشه کمک خانم میکنه وگرنه اکثرآقایون ایرانی میان ازسرکار کاری به هیچی ندارن ....

پس اینجاست که این اقا باید به پاس قدردانی از خانمش که اکثرا کارای خونه به دوش اونه و خانه داره ازدارایی هاش ب نام خانم ام بزنه... 

بچه دار شدن و مسایل دیگه م ک بماند درهرصورت بیشترین درگیری و سختیش برای خانمه تا اقا، یعنی بعد بچه دارشدن اقاکه نمیاد کارش رو بزاره کنار این خانمه که اکثر موقع ها کارش رو میزاره کنار...

به قول شوهر من میگه طلاهای عروسی هدیه نیست هدیه اجباریه، داماد مجبوره بگیره

بعدم توام قراره تواون خونه زتدگی کنی مهم نیست به نامت بزنه یانه که بده خونه بخر تپام لذتشو می بری دیگه!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

دیگه هر کس باید طبق شناخت شوهرش عمل کنه اکر شوهر خوبی باشه ادم‌ کمک میکنه اگرم به زندگی شک دارن دو ط ...

عزیزم شناخت همسر و براساس اون فداکاری کردن یه بحثیه ولی نطراتی که شما میدین یه بحث دیگه س!!شما یجوری صحبت میکنین که معنیش اینو میرسونه خانمها هیچ حقی توزندگی ندارن !خانمای خونه داررو که اصلا هیچ حساب میکنین!!! اگه متاهلی کنجکاوم همین حرفارو مستقیم به همسرتون میگین و خودتون رو خرد میکنین باحرفاتون؟!!! اگرم‌مجردین که عزیزم بااین افکار دچار مشکل میشین!

خوب ان از شما مطمعن باشه کامل بزنه بنام شما

خونه قبلی به نام هر دو مون بود موقع سند کلی علافی کشیدم دفعه بعدی گفتم بزنه به نام خودش ماشین به نام منه ولی البته من تا حالا چند بار به شوخی گفتم خونه رو بزن به نامم گفته باشه حالا راست یا دروغشو نمیدونم گفته خونه بعدی بنام هر دومون یه بارم داداشم به خانمش گفت خونه رو کامل بنامت نمیزنم لجت گرفت بگی خونه منه برو بیرون از نظر روانی راحت نیستم دیگه چون جلو شوهرم گفت فکر میکنم منم بگم همینو بگه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر