2777
2789

من یسالو نیم پیش با پارتنرم اشنا شدم

تا اون موقع پیجم کلا خانوادگی و از نزدیکان بودن 

بینهاااایت عاشقش شده بودم یچیزی میگم یچیزی میشنوین😭😭😭😭😭😭😭😭😭روزو شب نداشتم خلاصه(الانم همینم)

انقدر من دنبال توجه از پارتنرم بودم (اون موقع اصلا حسی بهم نداشت و دوست معمولیش بودم ) 

میدونستم چک میکنه پیجمو ببینه کیو دارم عمدا برای حسودیش یه خدازده رو فالو کردم پستاشو لایک کردم (پیجش باز بود) اونم پیجمو فالو کرد 

خداشاهده نه من با اون حرف زدم نه اون با من و نه پست و استوری که اون ببینه (کلا یدونه یا دوتا استوری گذاشتم که هاید بودن همه غیر پارتنرم) 

واقعیتو گفتم که عمدا فالو کردم ناراحت شده بود میگفت من میدونم تو روش کراش بودی خوشت اومده معلوم نیست کجا باهاش اشنا شدی(حالا اون موقع تازه اینستا ریخته بودم تنهام پامو بیرون نزاشته بودم) 

خیلی حالم بخاطر این اتفاق بده چنین فکری کرده راجبم

حس میکنم کثیف شده روحم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش انقدر بزرگ میشدین ک خودتو درگیر توجه یه نر نکنید

ممکنه شما عاشق نشده باشین اگر هم شدین روحیات فرق دارن

این کلمه هم نباید به همه نسبت بدین چون شبیه هم نیستن 

ممکنه شما عاشق نشده باشین اگر هم شدین روحیات فرق دارن این کلمه هم نباید به همه نسبت بدین چون شبیه هم ...

چون عاشق شدم و این دوران رو گذروندم بهتون اینو گفتم

شایذم درک نکنید 

باید سنی ازتون بگذره تا متوجه حرفای من بشید 

من خیییییلی بدتر از شما بودم هرکی منو میدید همش مسخره میکرد یا نصیحت میکرد .منم ک فقط پارتنرمو میدیدم و حس میکردم اسمون سوراخ شده فقط این ازش افتاده برا من 

ولی واقعیت چیزی دیگس ..ب سن من ک برسی میفهمی هیچکس مهمتر از خودت و روان سالمت نیست 

چون عاشق شدم و این دوران رو گذروندم بهتون اینو گفتمشایذم درک نکنید باید سنی ازتون بگذره تا متوجه حرف ...

اره منم واقعا حس میکنم اسمون سوراخ شده افتاده پایین برام😭

خییلی از چیزی که گفتم فراتره

باهم ازدواج کردین؟ 

اره منم واقعا حس میکنم اسمون سوراخ شده افتاده پایین برام😭خییلی از چیزی که گفتم فراترهباهم ازدواج کر ...

داستان من خیلی طولانیه بفهمی میگی از اینا عاشقتر وجود نداره 

در این حد بگم ک خانوادم مخالف بود و منو دادن ب کسی دیگه 

بعدش ب هزار مصیبت طلاق گرفتم و ازش جدا شدم و همسرم باز اومد خاستگاری و با هزار بدبختی قبولش کردن خانوادم و ازدواج کردیم 

خوبه خداروشکر 

هر زندگی سختی و چالشای خودشو داره .نمبتونم بگم خیلی خوشبختم .ولی همینکه مدیون دلم نشدم خوبه .همینکه دوسش دارم خوبه ..یکبار بهم خیانت کرد تمام فکرمو بهم ریخت .بعدش قسم خورد و البته ثابت کرد ک با کسی نیس ..ولی زن لعنتی دیگه نمیتونه اعتماد کنه 

کلا اگه خیانت هم نمیکرد بازم میگم هیچکس ارزش نداره ک بخای خودتو نابود کنی براش

با وجود همچین داستانی ک داشتم بهت توصیه میکنم خودتو ب پای کسی پیر نکن .غصه هیچکسی رو نخور هیچکس ارزش یه قطره اشکت رو نداره .من بابت تمام اشکایی ک ریختم برای خودم متاسفم زندگی ارزش یه قطره اشک هم نداره 

داستان من خیلی طولانیه بفهمی میگی از اینا عاشقتر وجود نداره در این حد بگم ک خانوادم مخالف بود و منو ...

پس با همونی که عاشقش بودین ازدواج کردین

امیدوارم انقدر اتفاق های قشنگ براتون بیوفته که تموم بدی های قبل رو فراموش کنین🌸

پس با همونی که عاشقش بودین ازدواج کردینامیدوارم انقدر اتفاق های قشنگ براتون بیوفته که تموم بدی های ق ...

بله عزیزم 

ولی اینو بدون زندگی همون یکی دو سال اولش خوب و شیرینه 

بعدش چالش پشت چالش 

ولی خب مهمه ک این چالشا رو با کسی ک دوسش داری بگذرونی 

انشالله عاقبتت بخیر بشه .ولی نصیحتمو هیچ وقت فراموش نکن .هیچ وقت خودتو گدای محبت کسی نکن .بزار اون التماستو کنه