2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 16212 بازدید | 322 پست

میخوای قبل اینکه اون سکه پارسیانتو کادو بدی دخترو ببری معاینه بکارت که صد در درصد مطمئن شی و سوخت ندی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ماه خوبه فکر کنم اینا چهار سال است تو اون خونه انمادرشوهره هم همه جا میگه طبقه ی بالا را دادم عر ...

شما حق نداری واسه زندگی کسی تصمیم بگیری... دوست داره درسشو بخونه شوهرشم داشته باشه... خوش به حالش اینقدر موفقه که حسودیت شده

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

منم تو کرونا عروسی نگرفتم همه چی کنسل شد و چند روز بعدش همینجوری رفتیم سر خونه زندگیمون البته با اجازه پدر و مادرم و زود گذاشتم باردارم شدم دخترم ۲وسال و نیمش بود جشن عروسی گرفتیم چون دلم لباس عروس میخواست حتی دور دورم رفتیم 😃😃😃

شما برو از جشن لذت ببر عزیزم ذهنتو درگیر افکار پوچ نکن بگو به من چه هر کاری دوست دارن بکنن

نه ماه خوبه فکر کنم اینا چهار سال است تو اون خونه انمادرشوهره هم همه جا میگه طبقه ی بالا را دادم عر ...

خب فرضا غیر از درس کار دیگه ای هم کرده باشه، اختیار خودشو داره، اگه لازم به مداخله یا راهنمایی  هم باشه بزرگتر داره حتما، تاثیر اینا تو زندگی شما چیه؟ 

هزینه عروسی رو از جیب شما میخوان خرج کنن؟ یا پیشرفت و حال خوبش باعث ناراحتی شما شده؟ 

بعد میگیم چرا اینقد عقب مونده ایم!

مردم توقع دارن دیگران از خصوصی ترین مسائل زندگی شدن بیان باهاشون مشورت کنن و نظر بپرسن ک خدمات بدن

چکار داری کجا عقد کرد چی خرج کرد 

خواستی برو نخواستی نرو

اینقد ک کادو میدید سه برابر باید خرجت کنن. 

حتی در اینکه در شادی دیگران هم سهیم باشید کوتاهی میکنید؟

خب نرید هیچ اهمیتی نداره

دوستان عروسی یعنی چی؟ منظورم اینه براچی از قدیم مردم عروسی میگرفتن؟

قدیم عروسی میگرفتن به همه اعلام کنن دوشیزه خانم دیگه قراره بانو بشه

الان هم قراره مثل قبل باشه؟ تو این مملکت که خود بخود شادی و جشن کمه اینا هم عروسی نگیرن چون چهارساله با همن؟

دوستان عروسی یعنی چی؟ منظورم اینه براچی از قدیم مردم عروسی میگرفتن؟

قدیم تو روز عروسی واقعا عقد دائم میخوندن و واقعا میرفتن پی زندگیشون

بعد ولیمه دادن تو عروسی هم از اسلام باب شده حالا اون وسط یه بزن برقص هم میکنن 

الان سوری شده فقط در حد جشنه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ولی من یه دوست خیلی خیلی نزدیک و عزیزی داشتم دانشجو تهران شد همونجا هم باکسی آشنا شد بعد عقد پدرشوهر ...

داداش منم عقد کرد هر وقت زنداداشم میومد خونمون ک شب بمونه شبا میومد داخل اتاق ما میگفت ما اینکارو درست نمیدونیم هرکسی ی اعتقادی داره 

یعنی هرکسی میره خونه خانواده شوهرش حتما بخاطر اونکار میره .

استغفراللع این چ دیدگاهیع ک اسی داره😐🤕

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

قدیم عروسی میگرفتن به همه اعلام کنن دوشیزه خانم دیگه قراره بانو بشهالان هم قراره مثل قبل باشه؟ تو ای ...

نه فقد علت رو میخواستم در فرهنگهای مختلف بدونم. قطعا الان مثل سال پیش نیست چهبرسه دورانقدیم 

به عروس بگو راستشو بگو باکره ی یا نه میخوام بیام عروسیت موندم سر دوراهی بیام یا نه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

نه من شاغل بودم اداره نزدیک به خونه مادر شوهر بود و خب یک خونه کامل در اختیارم چه بهتر از این 

مامانمم ک چون خواهرم ۸ سال نازایی داشت میترسید منم بچه دار نشم به همسرجان اجازه همه چی رو داده بود و میگفت توی عقد بچه بیارین من روی چشام میزارم😂😂😂

ماهم ک عمرا اگر بزاریم حرف بزرگتر زمین بمونه کارای اداریشو قبل مجلس عروسی انجام دادیم