2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 23864 بازدید | 322 پست
منم تو کرونا عروسی نگرفتم همه چی کنسل شد و چند روز بعدش همینجوری رفتیم سر خونه زندگیمون البته با اجا ...

بچه ات رو کی نگه داشت شب عروسی؟😄

خدا رو شکر کرونا تنها امتیاز مثبتش همین بود. کلی فزهنگ ها تغییر داد در این مورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چرا می خوان مزاحم مردم بشن و پول جمع کننمن تعریف دیگه ای کلا از عروسی تو ذهنم بود؟؟؟یعنی چند س ...

قرار نیست بقیه طبق تعاریف شما زندگی کنن 

شما دلت نمیاد پول بدی خب نرو حرفات هم کاملا بی ربط بودن

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه ات رو کی نگه داشت شب عروسی؟😄خدا رو شکر کرونا تنها امتیاز مثبتش همین بود. کلی فزهنگ ها تغییر داد ...

عمش منم آرایشگاه و آتلیه بودم وقتی تو لباس عروس دیدم تا آخر جشن بغلم نیومد نمیشناخت😄👏

این موضوعات چه ربطی به هم داشت!!

خب جشن عقد نخواستن بگیرن الان میخوان عروسی بگیرن قطعا هم مهمونا یه کادویی بهشون میدن دست خالی که نمیرن.

درس خوندنش چه ربطی به شما و بقیه داره!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
به کجا رسیدیم که میخواییم دیگه خشتک دیگرانم بپاییم و کنترل کنیم ؟؟؟؟ هرکی زرنگ باشه تنبون خودشو سف ...

یعنی فکر می کنید من پرسیدم؟؟

میگم  توی جمعی بودیم حرف عروسی اونا شد گفتن چقدر میدی تعجب کردم چون فکر نمی کردم بخوان عروسی بگیرن 

من حرف های مادرشوهرش را وقتی با بقیه حرف می زده شنیدم

کلا تکیه کلامش است که عروسم اون بالا داره درس می خونه

نه ماه خوبه فکر کنم اینا چهار سال است تو اون خونه انمادرشوهره هم همه جا میگه طبقه ی بالا را دادم عر ...

چه منزل پدر 

چه منزل شوهر

هر وقت آدم در راه علم بود مفید هستش 

خب درس بخونه 

خیلی ها دوتا دکترا دارن اصلا

ربطش به هدیه شما 

وعروسی فیک چیه دیگه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
ولی من اورجینال بودم حیف مراسم نگرفتم🤣🤣🤣

و منم چهار سال عقد بودم نذاشتم بهم دست بزنه ولی خودشم نمیخواست گفت شب عروسی😎😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂