2777
2789
عنوان

باخواهرشوهرپرروچیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 51 پست

اونا که میگن عروسمون رو نمیده واقعا رو نده خیلی گرم نگیر بذار از هر دوبار یکبارشو درو باز نکن یکم خبیثانست ولی با کسی که شعور ندارع بدون هماهنگی نره مهمونی باید همین کارو کرد

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه باراومدن اونم باچهارتابچه منم بچه کوچک داشتم نمی‌تونستم پذیرایی کنم بچم خیلی گریه میکردکولیکی بود ...

حالا واجب بود ببریشون خونه پدرت که اونا پذیرایی کنن

محل نمیزاشتی این چه وضعشه پاشده اومده با این شرایط نابسامان چقدر بعضیا بی فکر و نفهمن

درو باز نکن وقتی میبینی شرایطشو نداری.

نمیشه خونه ی ماحیاط ندارد ویلاییه میترسم بدونن داخل بودم وبا نکردم چون بومن صدامیده میفهمن یا میبینی زنگ میزنن به شوهرم ماداریم میاییم اونم بدون دعوت،بدون دعوت به بازگفتن دوبارگفتن نه همیشه ازترس اینکه خانواده خودمم میان شوهرم گیرنده نمیتونم چیزی نگم شوهرم میگه خواهروبرادربایدرفت وام داشته باشن

خدایاشکرت🙏🏻

شوهرتون چی میگه؟ 

حالا من خونه برادرم نمیتونم برم شهر دیگست به زنداداشم بعضی وقتها زنگ میزنم ولی اون اصلا بهم زنگ نمیزنه اینم بگم خواهرشوهریم که اصلا توی هیج کاریش نیستم اصلا از دخالت بدم میاد یعنی اونم دوست نداره بهش زنگ بزنم ؟ 

حالا واجب بود ببریشون خونه پدرت که اونا پذیرایی کننمحل نمیزاشتی این چه وضعشه پاشده اومده با این شرای ...

مجبور بودم بااین هزینه های گرون بایدازبیرون سفارش میدادیم

خدایاشکرت🙏🏻

تقصیر شوهرته که وقتی زنگش میزنن باید از شما که خانوم خونه ایی مشورت بگیره خدا صبرت بده با این شوهر و خونوادش

شوهرتون چی میگه؟ حالا من خونه برادرم نمیتونم برم شهر دیگست به زنداداشم بعضی وقتها زنگ میزنم ولی اون ...

شوهرم میگه باید بیان مشکل ازتویه مهمون دوست نداری منم یه زن داداش بیشتر ندارم سال به سالم خونه هم نمیریم من بدون دعوت هیچ جا نمی‌رم چون طرف اگه شرایشوداشته باشه خودش دعوت میکنه 

خدایاشکرت🙏🏻
تقصیر شوهرته که وقتی زنگش میزنن باید از شما که خانوم خونه ایی مشورت بگیره خدا صبرت بده با این شوهر و ...

شوهرم میگه چیکارشون کنم روم نمیشه بگم نیان خودشون باید درک وشعور داشته باشند یعنی دیگه خسته شدم فقط می‌خوان بیان بخورن وبلندشن

خدایاشکرت🙏🏻

پدر مادرتم گناه دارن ارامششون سلب میشه با چار تا بچش هوارشون کنی رو سرشون وظیفه اونا نیس به مهمونتون سرویس بدن به قول خودت با این هزینه ها فرقی نداره داخل خونه یا بیرون هر دو گرونیه

نمیشه خونه ی ماحیاط ندارد ویلاییه میترسم بدونن داخل بودم وبا نکردم چون بومن صدامیده میفهمن یا میبینی ...

زمانایی ک شوهرت نیست درو باز نکن.لازم نیست شوهرت بفهمه.اگرم یدرصد متوجه شدن خونه ای یا هر چی .انکار کن.ناراحتم شدن بشن حالا ک انقدر بی درک و شعورن..ولی با خونه مامانی جایی هماهنگ باش اون روز ک ب شوهرت بگی خونه نبودم یا مثلا رفتم سرکوچه فلان چیزو بخرم نبود و...

شوهرم میگه چیکارشون کنم روم نمیشه بگم نیان خودشون باید درک وشعور داشته باشند یعنی دیگه خسته شدم فقط ...

یعنی چی روم نمیشه نه گفتن بلد نیس چرا.

شما علنن به شوهرت بگو بعد از این با هماهنگیه من دعوت کن

شوهرم میگه باید بیان مشکل ازتویه مهمون دوست نداری منم یه زن داداش بیشتر ندارم سال به سالم خونه هم نم ...

منم بدون دعوت جایی نمیرم کلا نمیتونم رفت وآمدی داشته باشم با این حقوقی که شوهرم میگیره به سختی خرج خودمون میشه چه برسه به مهمونی 

چون شوهرت باهات هم نظر نیست کارت سخت شده باید یه راهی پیدا کنی حداقل کمترش کنی 

زمانایی ک شوهرت نیست درو باز نکن.لازم نیست شوهرت بفهمه.اگرم یدرصد متوجه شدن خونه ای یا هر چی .انکار ...

تموم شدو رفت حس میکنم اسی از اینا و شوهرش میترسه واسه همین همیشه در خدمتشونه