دم وبی وقت میادخونمون اونم بدون هماهنگی یهو میبینی پشت دره منم بچه کوچک دارم خونم نامرتبط خجالت میکشم منوتواون وضع ببینه بعد میگه من با بچه کوچک به همه کاران میرسم خونت چرابومیده این کارکن اسفنددودکن فلان کن،یه وقتایی مریضم ولی مجبور باشم به اینا سرویس بدم خسته شدم فکرمیکنم چون خونه داداششونه میتونن هر لحظه بیان بخورن وبرن کلااخلاقشون همینه بدون دعوت میان شادیه نفرتویخچالش چیزی نباشه شرمنده بشه شده شوهرم رفته قرض کرده به خوردایناداده بعدشم پشت سرم میگن اون نمیادخونمون بهمون رونمیده ولی مامیریم
اونا که میگن عروسمون رو نمیده واقعا رو نده خیلی گرم نگیر بذار از هر دوبار یکبارشو درو باز نکن یکم خبیثانست ولی با کسی که شعور ندارع بدون هماهنگی نره مهمونی باید همین کارو کرد
نمیشه خونه ی ماحیاط ندارد ویلاییه میترسم بدونن داخل بودم وبا نکردم چون بومن صدامیده میفهمن یا میبینی زنگ میزنن به شوهرم ماداریم میاییم اونم بدون دعوت،بدون دعوت به بازگفتن دوبارگفتن نه همیشه ازترس اینکه خانواده خودمم میان شوهرم گیرنده نمیتونم چیزی نگم شوهرم میگه خواهروبرادربایدرفت وام داشته باشن
حالا من خونه برادرم نمیتونم برم شهر دیگست به زنداداشم بعضی وقتها زنگ میزنم ولی اون اصلا بهم زنگ نمیزنه اینم بگم خواهرشوهریم که اصلا توی هیج کاریش نیستم اصلا از دخالت بدم میاد یعنی اونم دوست نداره بهش زنگ بزنم ؟
شوهرتون چی میگه؟ حالا من خونه برادرم نمیتونم برم شهر دیگست به زنداداشم بعضی وقتها زنگ میزنم ولی اون ...
شوهرم میگه باید بیان مشکل ازتویه مهمون دوست نداری منم یه زن داداش بیشتر ندارم سال به سالم خونه هم نمیریم من بدون دعوت هیچ جا نمیرم چون طرف اگه شرایشوداشته باشه خودش دعوت میکنه
پدر مادرتم گناه دارن ارامششون سلب میشه با چار تا بچش هوارشون کنی رو سرشون وظیفه اونا نیس به مهمونتون سرویس بدن به قول خودت با این هزینه ها فرقی نداره داخل خونه یا بیرون هر دو گرونیه
نمیشه خونه ی ماحیاط ندارد ویلاییه میترسم بدونن داخل بودم وبا نکردم چون بومن صدامیده میفهمن یا میبینی ...
زمانایی ک شوهرت نیست درو باز نکن.لازم نیست شوهرت بفهمه.اگرم یدرصد متوجه شدن خونه ای یا هر چی .انکار کن.ناراحتم شدن بشن حالا ک انقدر بی درک و شعورن..ولی با خونه مامانی جایی هماهنگ باش اون روز ک ب شوهرت بگی خونه نبودم یا مثلا رفتم سرکوچه فلان چیزو بخرم نبود و...