2777
2789
عنوان

همه فامیل و آشنا با ترحم باهام برخورد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 75 پست

شهر دانشگاهیان کجاست؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم مهندسی بده چرا بد متوجه شدین. خیلیم عالیه من میگم پدرش چرا اینکارو می‌کنه من که مقایسه ای ن ...

میدونم منظور شما رو

جواب ندید یا در جواب بگید من این جوری دوست داشتم 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
اتفاقا رشته مهندسی مواد یک رشته خفن هست شما گفتی چیز خاصی نیست اینم بگم من مواد نمی‌خونم ولی خوندن ...

باشه عزیزم نمی‌دونم شما چرا بهتون برخورده ولی اشتباه برداشت کردین . از نظر من رشته های مهندسی عالین برادر خودم رشته ش ریاضی بوده و مهندسی مکانیک میخونه پس اگه بی احترامی کنم اول به برادر خودم کردم . همه رشته ها محترمن و جایگاه خودشونو دارن ولی کاش پدر ایشون هم اینو بلد بودن. خدا می‌دونه من و خانوادم چقد خوشحال شدیم وقتی دخترش قبول شد و چقد تبریک گفتیم 

اینا اهمیت نداره مهم اینه که تو باید کتابهای برق و مکانیک رو باز کرده باشی و بگی چه برسه محصل رشت ...

حالا شاید خودت داری این رشته رو می خونی میگی

دقیقا برادر همسرم مهندس بره

عموی همسرم دکترای برق هیئت علمی دانشگاه تهران مدرک دکتراشون رو از یکی از دانشگاه های فرانسه گرفتم

بازم تاکید می کنم کنار پزشکی واقعا هیچی نیست نه اینکه اصلا اهمیت نداشته باشه، قابل قیاس نیست

عزیزم اگه با دقت خوانده باشی من درمورد سختی و آسونی حرف نزدم و اشاره هم کردم که نمیگم بده ولی در حدی ...

احتمالا پدر ومادرت از دوری دانشگاه گله کردن 

وگرنه به اون چه که تو کجا بری!

نه باباالان تو یه مرحله ای هستی که کلی ممکنه بهت حسادت کنم(متأسفانه)کلی باید ذوق کنی رشته عالی قبول ...

ممنونم ازت خانوم مهربونم . چشم سعی میکنم دیگه لذت ببرم و حرفاشون رو تاثیر نذاره

حالا شاید خودت داری این رشته رو می خونی میگیدقیقا برادر همسرم مهندس برهعموی همسرم دکترای برق هیئت عل ...

شما داری دیگه خیلی غیر عادی از پزشکی دفاع میکنی

الانم که با وجود افزایش ظرفیت آینده فارغ التحصیلی های جدید پزشکی و داروسازی عملا نابود خواهد شد همون مصیبتی که رشته های مهندسی در دهه۹۰ دچار شدن

لازم به ذکر هست که خودم پرستارم و همسرم پزشک فوق تخصص و کاملا از جزئیات اطلاع داریم

بله منم میرم خوابگاه و مثل شما وابسته هستم ولی قبلا تجربه دوری داشتم

سعی کن  حسابی درس بخونی ، سطح زبانت هم خوب باشه   بعدا میتونی  لیسانس به پزشکی شرکت  کنی 

موفق باشی

احتمالا پدر ومادرت از دوری دانشگاه گله کردن وگرنه به اون چه که تو کجا بری!

بقرآن یک کلمه هم گلایه نکردن فقط مرده گفت وای خیلی دوره که پدرمم گفت انشالله در آینده انتقالی میگیریم همین 

حالا مرده به کنار فامیلا هم ول کن نیستن 

شما داری دیگه خیلی غیر عادی از پزشکی دفاع میکنیالانم که با وجود افزایش ظرفیت آینده فارغ التحصیلی های ...

دیگه خواهر جان چیزیه که دارم می بینم 

مصادیقشم دارم میگم

خب اینجا نمی توانم اسم بگم برید سرچ کنید