2777
2789
عنوان

همه فامیل و آشنا با ترحم باهام برخورد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 75 پست

رشته خوبیه. اگه معدلت خوب بشه و شاگرد اول بشی میتونی رشتتو تغییر بدی و بری رشته بالاتر تو همون دانشگاه. 

ولی تو فقط به علاقه خودت فکر کن. اگه این زشته رو علاقه نداری، برو دانشگاه ولی درسای دانشگاه رو نخون. برای کنکور سال بعد بخون. خیلیا این کارو میکنن یه ترم میخونن. ترم دوم درس نمیخونن و برای کنکور دوباره میخونن. اگه رشته بهتر قبول شدن میرن اون رشته بهتر و اگه قبول نشدن درس خودشونو ادامه میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا، راستش من می‌دونم که پزشکی تعهدی رو با اختلاف خیلی کم و کمتر از ۵ نفر قبول نشدم و امسال هم هوشبری تیپ ۱ قبول شدم، خیلیم واسه کنکورم تلاش کرده بودم، بستگی به علاقه‌ات داره ولی به نظر شخص من از مهندسی هایی که میشه بدون کنکور خوند خیلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیست

رشته خوبی هست موفق باشی

ولی کلا مقایسه رشته ها رو قبول ندارم هر کس علاقه ای داره و دنبال اون میره نمیشه گفت مهندسی بهتره یا دکتری بهتره 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
مهندسی مواد رو میگی چیز خاصی نیست 😐مهندسی از کل رشته های پزشکی و دندون سختتره

عزیزم اگه با دقت خوانده باشی من درمورد سختی و آسونی حرف نزدم و اشاره هم کردم که نمیگم بده ولی در حدی نیست که پدرش چپ می‌ره راست میاد زنگ میزنم واسه من دل میسوزونه دانشگاه شم از شهرشون ۸ ساعت فاصله داره اونوقت مقاله مثل خار تو چشمشونه 

در ضمن وقتی قبول شد من خیلی زیاد تبریک و گفتم هیچ نظر اضافه ای ندادم و کاریم به کارشون نداشتم ولی وقتی اینا دیوانم کردن دیگه منم اعصابم خورد میشه

تبریک میگم 

بسیاررشته ی خوبی هست

ازشون ناراحت نشوشایدقصدهمفکری دارن

یامیخوان تجاربشونوبگن

مهم اینه که خانواده ت پشتت هستن

شماآینده سازایران هستی

فکرای بزرگ کن 

ذهنت حیفه بااین چیزااذیت بشه

انشالا درآینده خدمت به سرزمینمون خواهی کرد

رشته خوبیه. اگه معدلت خوب بشه و شاگرد اول بشی میتونی رشتتو تغییر بدی و بری رشته بالاتر تو همون دانشگ ...

اگه بالا باشه از هوشبری به فیزیوتراپی میشه تغییر داد؟ دانشگاهی که درس میخونی هر دو رشته رو داره، فکر کنم چون فیزیو توانبخشیه نتونی

ریاضی و فیزیک همیشه سخت تر از علوم تجربی و انسانی هست سخت‌ترین رشته ها رشته های مهندسین

نه اصلا این طور نیست

دور از جون پدرشون در نیاد تا پزشکی بخونن

بعد به لحاظ جایگاه و در آمد اصلا قابل قیاس نیست

عزیزم اگه با دقت خوانده باشی من درمورد سختی و آسونی حرف نزدم و اشاره هم کردم که نمیگم بده ولی در حدی ...

اتفاقا رشته مهندسی مواد یک رشته خفن هست شما گفتی چیز خاصی نیست 

اینم بگم من مواد نمی‌خونم   ولی خوندن مهندسی مواد کار هر کسی نیست 

وا هوشبری که خیلی خوبه حالا به روز میاد حسرت این روزا رو می خوری به جای اینکه ذوق کنی الکی به خاطر چ ...

به جان خودم یک ذره ذوق و لذت و آرامش برام نذاشتن کارم گریه ست بمیرم الهی پدر مادرمم دیوونه کردم