2777
2789
عنوان

خانوما کی شوهرش بی احساس و لجبازه

194 بازدید | 28 پست

شما چجوری کنار میاید؟ 

من بعد هشت سال زندگی هنوز واسم سخته تنها مشکل جدی که تو زندگی دارم همینه بخدا از کمبود محبت بعضی وقتا دلم میخواد بشینم زار بزنم هرچقدر محبت میکنم بهش بوسش میکنم ولی اصلا روش تاثیر نداره قبلا مثلا به شوخی میگفتم باید همین الان بوسم کنی والا قهرم تا بوسم میکرد الان دیگه شوخی هم نمیکنه کلافه شدم دیگه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه‌شو هیچ جوری نشون نمیده؟

باشوخی های مزخرفش نشون میده ولی من دوست ندارم اینجوری 

میدونم دوسم داره ولی نمیگه محبت نمیکنه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

خدا بهت صبر بده 💔

من بعلاوه بی احساس و لجباز هزار و یک بدی دیگش قدردان اصلا نبودد حسرت یک تبریک تولد ب دلم موند 💔🥲 الان دگ دارم طلاق میگرم دوساله تو عقدم ۴ سالم باهاش دوست بودم تو دوستی اینجوری نبود 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
شوهر منم همینجوره ولش کن ب خودت برس محلشم نزار خودش میاد سمتت فقط به خودت برس و ورزش کن

من خیلی به خودم می‌رسیدم قبلا ولی انگار دیگه انگیزه ندارم 

تو به شوهرت محبت میکنی یا مثل خودش رفتارمیکنی؟

خدا بهت صبر بده 💔من بعلاوه بی احساس و لجباز هزار و یک بدی دیگش قدردان اصلا نبودد حسرت یک تبریک تولد ...

منم تبریک تولد و کادو و اینا اصلا ندیدم تا حالا 

شوهر منم اینجوریه عادت کردم دیگه مهم نیست واسم

مثلا تولدت و روز زن اینا کارخاصی نمیکنه؟

برا حانوادش و بچه هاش م همینجوریه؟

آره کلا همینجوریه به مامان خودشم حتی تبریک نمیگه کلا خشک و بی احساسه

منم تبریک تولد و کادو و اینا اصلا ندیدم تا حالا

اینجور ادما روحتو غمگین میکنن ما زنها با محبت و توجه که زنده ایم شایدم من 😭💔 

با خودم میگم اگر ذره ای براش ارزش میداشتم اینجوری رفتار نمیکرد من حتی تو بیمارستان ول کرد تو بدترین شرایط همیشه تو تنهایی ولم کرد قلبم سیاه شده دگ از بس تو وجودم احساساتمو کشتم💔

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اینجور ادما روحتو غمگین میکنن ما زنها با محبت و توجه که زنده ایم شایدم من 😭💔 با خودم میگم اگر ذره ...

واقعا این رفتاراش منو از زندگی دلسرد کرده هزارتا خوبی داره ولی هیچکدوم به چشمم نمیاد

واقعا این رفتاراش منو از زندگی دلسرد کرده هزارتا خوبی داره ولی هیچکدوم به چشمم نمیاد

منکه متاسفانه شوهرم کلا هیچ خوبی نداشت خیانت کرد رفیق باز و همچی هست خرابه خراب دگ اینم یکی از اخلاقای مزخرفش بود