من بعد هشت سال زندگی هنوز واسم سخته تنها مشکل جدی که تو زندگی دارم همینه بخدا از کمبود محبت بعضی وقتا دلم میخواد بشینم زار بزنم هرچقدر محبت میکنم بهش بوسش میکنم ولی اصلا روش تاثیر نداره قبلا مثلا به شوخی میگفتم باید همین الان بوسم کنی والا قهرم تا بوسم میکرد الان دیگه شوخی هم نمیکنه کلافه شدم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا باز خوبه تو واست مهم نیست من دیگه دارم از احساس کمبود دق میکنم الانم یه مدته دیگه به اوج بی احساسی رسیده کلا رختخوابم جداکردم چندروزه اونم اصلا براش مهم نیست ولی خودم دارم دیوونه میشم
ببین این انقد بی حوصله و خودخواهه که رفیق بازی و اینا هم تو کارش نیست کلا
شوهر من فوق العاده مغروره یعنی آرزو به دلم موند یه بار دعوا کنیم بیاد منت کشی فوق العاده بی احساس فکر کن پا به ماه بودم ول کرد یه ماه رفت شمال کار کرد با برادرم رفتم بیمارستان🙂
حالا باز خوبه تو واست مهم نیست من دیگه دارم از احساس کمبود دق میکنم الانم یه مدته دیگه به اوج بی احس ...
منم اولا اینجوری بودم گریه میکردما حوصله خودمم نداشتم اونم واسش مهم نبود ولی از یه جایی به بعد انگار بهم برخورد که چرا جای زن مرد عوض شده دندون گذاشتم رو جیگرم بعد دعوا سمتش نرفتم جامم جدا کردم الان اون هی میگه چرا سرد شدی
شوهر من فوق العاده مغروره یعنی آرزو به دلم موند یه بار دعوا کنیم بیاد منت کشی فوق العاده بی احساس فک ...
منم بچه اولم رفتم شهرستان واسه زایمان نبود شوهرم با پدرشوهرم رفتیم بیمارستان
انقد دلم گرفته مگه من چی کم دارم از زنای دیگه بخدا بعضیا حتی مسواکم نمیزنن شوهراشون عاشقانه باهاشون رفتارمیکنن من انقد مرتبم همیشه این مثل گاو رفتارمیکنه
منم دقیقا چند شب پیش خیلی بهم برخورد از خودم بدم اومد دیگه رفتارمو تغییر دادم ولی هیچ تاثیری روش ندا ...
دختر دندون سر جیگر بزار با یه روز دوروز درست نمیشه که دعوا نکنی ها شامشو بزار میوه اشو بزار جلوش ولی زیاد حرف نزن چشم تو چشم نشو امتحانی انجام بده ببین چه جوری میشه رفتارش