2777
2789
عنوان

خانوما کی شوهرش بی احساس و لجبازه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
منکه متاسفانه شوهرم کلا هیچ خوبی نداشت خیانت کرد رفیق باز و همچی هست خرابه خراب دگ اینم یکی از اخلاق ...

ببین این انقد بی حوصله و خودخواهه که رفیق بازی و اینا هم تو کارش نیست کلا 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهر منم خیلی خودخواه فقط با رفیقای رفت و اومد ک انقدر بهش اصرار مکنن 

خودشفیتست 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نه یادش باشه تبریک میگه یادش نباشه اونم نمیگه

حالا باز خوبه تو واست مهم نیست من دیگه دارم از احساس کمبود دق میکنم الانم یه مدته دیگه به اوج بی احساسی رسیده کلا رختخوابم جداکردم چندروزه اونم اصلا براش مهم نیست ولی خودم دارم دیوونه میشم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

شوهر من فوق العاده مغروره یعنی آرزو به دلم موند یه بار دعوا کنیم بیاد منت کشی فوق العاده بی احساس فکر کن پا به ماه بودم ول کرد یه ماه رفت شمال کار کرد با برادرم رفتم بیمارستان🙂

دقیقا شوهر منم خیلی خودخواه فقط با رفیقای رفت و اومد ک انقدر بهش اصرار مکنن خودشفیتست

اینم شانس ماست💔

حالا باز خوبه تو واست مهم نیست من دیگه دارم از احساس کمبود دق میکنم الانم یه مدته دیگه به اوج بی احس ...

منم اولا اینجوری بودم گریه میکردما حوصله خودمم نداشتم اونم واسش مهم نبود ولی از یه جایی به بعد انگار بهم برخورد که چرا جای زن مرد عوض شده دندون گذاشتم رو جیگرم بعد دعوا سمتش  نرفتم جامم جدا کردم الان اون هی میگه چرا سرد شدی 

شوهر من فوق العاده مغروره یعنی آرزو به دلم موند یه بار دعوا کنیم بیاد منت کشی فوق العاده بی احساس فک ...

منم بچه اولم رفتم شهرستان واسه زایمان نبود شوهرم با پدرشوهرم رفتیم بیمارستان 

انقد دلم گرفته مگه من چی کم دارم از زنای دیگه بخدا بعضیا حتی مسواکم نمیزنن شوهراشون عاشقانه باهاشون رفتارمیکنن من انقد مرتبم همیشه این مثل گاو رفتارمیکنه 

منم اولا اینجوری بودم گریه میکردما حوصله خودمم نداشتم اونم واسش مهم نبود ولی از یه جایی به بعد انگار ...

منم دقیقا چند شب پیش خیلی بهم برخورد از خودم بدم اومد دیگه رفتارمو تغییر دادم ولی هیچ تاثیری روش نداشته 

منم دقیقا چند شب پیش خیلی بهم برخورد از خودم بدم اومد دیگه رفتارمو تغییر دادم ولی هیچ تاثیری روش ندا ...

دختر دندون سر جیگر بزار با یه روز دوروز درست نمیشه که دعوا نکنی ها شامشو بزار میوه اشو بزار جلوش ولی زیاد حرف نزن چشم تو چشم نشو امتحانی انجام بده ببین چه جوری میشه رفتارش

دختر دندون سر جیگر بزار با یه روز دوروز درست نمیشه که دعوا نکنی ها شامشو بزار میوه اشو بزار جلوش ولی ...

حالا اینم امتحان میکنم ولی فک نکنم