2777
2789

سلام دوستان 

کسی بوده که نتیجه گرفته باشه؟ لطفا بگید 

من خودم نتیجه گرفتم 

وحالا میخوام یه دوره 30 روزه برای خواسته ی دیگمو شروع کنم 

اگه دوست داشتید از فردا شروع کنیم بعد از 30 روز هم رو مطلع کنیم که به خواسته رسیدیم یا نه 

و اینم بگم گاهی همون موقع به خواسته نمیرسیم ولی با این تکنیک زمینه ی اتفاق افتادن اون خواسته کلید میخوره   و نتیجشو بعدها میبینیم 

برای من همینطور بود

نشونشو دیدم و 3 ماه بعد به وقوع پیوست. 

من دنبال انرژی مثبت هستم پس اگر باور ندارید پستی نذارید که روی ضمیرناخودآگاهم تأثیر منفی بذاره    ممنون 💗

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

لایک کنید لطفا درسم تموم شد بیام😞🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

منم هستم فقط دقیق بگو باس چیکار کنیم .کجا قراره هماهنگ شیم؟

عزیزم تکنیک 369 

یک خواسته رو در نظر بگیر مثلا 

رسیدن به خانه   

بعد در قالب جمله ی زمان حال و شکرگذاری مینویسی 

مثال 

من بسیار خوشحال و سپاسگذارم که به خانه دلخواهم رسیدم ( یا خانه ی دلخواهم را خریدم) 

هر حمله ای که بهتون حس خوبی میده 

حالا این جمله رو 

صبح بعد از بیدار شدن 3 بار مینویسی 

بعد از ظهر  6 بار 

و شب هم  9 بار 

سعی کن ساعت مشخص باشه 

من خودم ساعت 9 صبح    3 بعد از ظهر   و 9 شب مینویسم 

این کار رو تا 30 روز ادامه بده 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

نوشتم عزیزم

من پایه ام

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨