2777
2789
عنوان

قضیه دعوتی مادر شوهر و حمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 48 پست
چقد نفهم. چند سالشه؟شوهرت لاله؟چرا به مادرت نمیگه زنم نمیتونه ،کارگر بگیر دست تنهایی!!

۴۹ سالشه پیرم نیس از اول ازدواجم تا الان همینه وضعم هر سری با خرصو جوش میرم شوهرمم اره لاله ظاهرا

برو عزیزم.کار سنگین نکن.اونم الان دیگه توقع نداره که.مطمن باش پدرشوهرت کمکش میکنه

کمکش می‌کنه ولی مطمئنم فردا از ساعت ۶ صبح شروع به زنگ زدن می‌کنه که بیاین بیاین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکش می‌کنه ولی مطمئنم فردا از ساعت ۶ صبح شروع به زنگ زدن می‌کنه که بیاین بیاین

عجب گاوی!!!! از 6صبح !!!چجوری به خودش اجازه میده؟!!! به نظرم یکبار برا همیشه حرفتو بزن. یا شوهرت بگه. جواب تلفنش رو نده اون وقت صبح. 

خودت چیزی نگو و اجازه بده شوهرت بگه 

میتونی از امشب با شوهرت هماهنگ کنی اگر درک میکنه که زن هشت ماهه حمال نیست، بهش بگی نمیخوام برم و.... فردا مادرت خودش به مادرش زنگ بزنه بگه نمیتونی بری، یا مثلا مادرش زنگ زد شما جواب نده بعد به شوهرت زنگ میزنه شوهرت بگه نمیتونی بری 

اگر هم شوهرت از ایناس که میگه نههه حتما باید بری، از الان هی بگو وای درد دارم و فلان و بهمان، صبح هم بهش بگو من دیشب نتونستن بخوابم حالم بده نمیتونم برم کمک 

اصلا به نظرم زود نرو چون بری حتما ی کاری باید بکنی، بذار عصر برو ی کوچولو کار سبک انجام بده 

واقعا از عروس نباید انتظار کمک داشت 

بگو من صبح نوبت دکتر دارم تموم شد بعدش میام

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

انقد زنگ میزنه که مجبور میشیم زود بریم یجوریم که الان زنگ بزنم بگم اگه دست تنها نمیتونی نمایم اصلا

اصلا وظیفه ی تو نیست عزیزم 

وظیفه ی همسرش و پسراشه کمکش کنن 

وقتی کسیو عادت میدی به کاری دیگه پررو میشه متاسفانه