2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی باعث تاسفه همه ناخن کاشته شدن .این یعنی همه نماز نمی خونن؟دیروز رفتم فروشگاه همه فروشنده ...

ببین اصلا مثل اروپا هم نیست که بگیم مواد درست و حسابی و استاندارد به کار ببرن خیلی از سالن های به نام میشناسم Tpo استفاده میکنن برای زیباجو 

واقعا خیلی باعث تاسفه همه ناخن کاشته شدن .این یعنی همه نماز نمی خونن؟دیروز رفتم فروشگاه همه فروشنده ...

شما عقایدت رو برای خودت نگه دار

برای دیگران تاسف نخور

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

والاکل کشورهای پیشرفته زیبایی رو در سادگی میبیننما در انواع اقسام عمل و کاشت و مژه و غیر طبیعی بودن

دیروز یه نگاه کردم دیدم بیشتر بچه ها کاشت کردن 

بعد با خودم گفتم اینا از کجا پول در میارن هر ماه میرن ترمیم؟

بعد یه لحظه به خودم افتخار کردم،من ماهی 4 تومن پول شنا و کلی پول زبان میدم 

یه لحظه با خودم گفتم خب تو که در ماه خرجت بیشتره 

و با خودم به این نتیجه رسیدم که من پولمو برای جاهای ارزشمند خرج میکنم و فک میکنم اون چارصد پونصد تومن برای ناخن در ماه خرج زیاده

goftino.com/c/kM6btL 

خوب شد یاد دادی از این ب بعد خودمو از مبل میندازم پایین😂😂

سرت را مواظب باش نگیره به میز😂😂

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

دیروز یه نگاه کردم دیدم بیشتر بچه ها کاشت کردن بعد با خودم گفتم اینا از کجا پول در میارن هر ماه میرن ...

منم زورم میاد پول ناخن بدم بجاش میرم قلمو دان زادان میخرم

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

شما عقایدت رو برای خودت نگه داربرای دیگران تاسف نخور

من برای خودم تاسف می خورم چون دودش تو چشم منم میره.یه سنگ که بندازی تو آب تا موجش تا انتها میره.عواقب این همه ناپاکی را ماها هم پس میدیم.