2777
2789

سلام

من هر موقع مادرشوهرم مریض میشه انگار همه مریض می شن و کار نمیکنن

آلان مادر شوهرم چند وقتیه مریضه خواهر شوهرم گفت یه دوروز وایسا پیشش 

گفتم چند روز عیبی نداره ولی اولا میبینم کارای خودشونم نمیکنن انگار مامانه مریضه اینا هم مریضه ظرفا شونونمی شورن رختخواب جمع نمیکنن

بعد مادرشوهرم  بلند میشه به جمع کردن رختخواب که مثلا من نزارم خودم جمع کنم ولی این دفعه نکردم تو دلم گفتم جلوی دخترش اصلا بلند نمیشه که 

دوس داره تا دخترش میاد کارا تموم شده باشه اون بیاد فقط استراحت

یکی از خواهرشوهرام هشتگرد میگه زندگیمو ول کنم رفته نمیاد زیاد سر بزنه سالی دو دفعه بزور اون یکی هم شوهرش نیست رفته واسه کار شهر دیگه اینم پیش مادرشوهرم  زندگی میکنه با دو تا پسراش صب میره شب ساعت ۹ میاد وفقط پنجشنبه جمعه تعطیله

من چند روز اینجام قراره مواظب مادر شوهرم باشم سرش گیج نداره تا فردا 

حالا مادر شوهرم بلند میشه واسه اونا غذا بزاره خوب وقتی میبینم سرش گیج میره خودم انجام میدم ولی میخوام امشب بگم دیگه نمیتونم له له بقیه نیستم که

چطوری بگم ؟

بگو واسم کار پیش اومده نمیتونم بیام

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوشمندانه عمل کن ...قبلش بگو باشه مشکلی نداره من میام دوروز ولی بعد از ظهر به بعد یا از صبح تا بعد از ظهر 

اگه میبینی خواهر شوهرت کار نمیکنه بگو فلانی من برم غذا بزارم یا برم فلان کارو کنم رخت خوابا یا ظرفا با تو 

هوشمندانه عمل کن ...قبلش بگو باشه مشکلی نداره من میام دوروز ولی بعد از ظهر به بعد یا از صبح تا بعد ا ...

خواهرشوهرم  سرکار ه

مادرشوهرم واسه اینکه براشون غذا آماده باشه خودش بلند میشه با  تلو  تلو  که مثلا من مجبور بشم بلند شم براشون غذا درست کنم