2777
2789

واقعا یه سری چیزا هم اینجا میخونم هم جای دیگه کرک و پرم میریزه ‌. یا اینستا یا اینجا ..‌ 

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ده درصدش واقعی باشه

اینستا که همه میخوان خوب نشون بدن

اینجا هم همه چی رو به نفع خودشون تعریف میکنن و قربانی هستن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اینستا زیادی خوش بینت میکنه به زندگی و اعتماد به نفس تو کم میکنه 

نی نی سایت زیادی بدبینت میکنه به زندگی و روان تو خراب میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نی نی سایت واقعیه، اینستا 80 درصد دروغه😐

همینایی که اینستا هستن و دروغ میگن اینجا هم هستن، اینجا هم دروغ میگن

طرف دروغگوعه دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

تو نی نی سایت ۹۰ درصد دروغه . اینستا هم بستگی داره چی رو دنبال کنی ، برای منی که اکسپلورم و کسایی که فالو کردم مرتبط با آشپزی و کتاب و خیاطی و سریال هستن اینستا واقعیته

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵