2777
2789
عنوان

به نظرتون اینستا و نی نی سایت چقدر متفاوته با زندگی واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست

نی نی سایت که نیست قطعا اگر بود بد بخت  بودیم با یسری طرز تفکر های ضد انسانی 

اینستا هم نیست چون همه رو زیادی کامل نشون میده 

زندگی واقعی همونیه که هر روز بعد از بیدار شدن تجربش میکنیم 

چیزای قشنگو اینستا میذارن ولی باطن زندگیشونو میان اینجا درد ودل میکنن یه بلاگری هست تو سایت هم هستش یه کاربری گمنام داره توش در مورد چیزای واقعی زندگیش حرف زده بود چند سال پیش الان کاربری که باهاش حرف دلشو میزد رو یادم رفته ولی خودشو میشناسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که توو نی نی سایت تاپیک میزنه معمولا داره بدترین حالت زندگیش رو میگه و کسی که توو اینستا پست میذاره معمولا از بهترین حالت زندگیش عکس و پست میذاره که ینی جفتشون دو سر متفاوت زندگی رو نشون میدن 

حالا به این ماجرا ی ذره چاشنی دروغ و بزرگ نمایی و قضاوت یک طرفه و... رو هم اضافه کن 

پس نه به اون بدی هستن نه به اون خوبی که خودشون میگن

از خودم بگم 

از خوشی ها تو اینستا میزارم یعنی اینکه منم خوشبختم 

اما اینجا واقعا از بطن زندگیم حرف میزنم دردام غمام 

مشکلاتم چیزایی که تو زندگی آزارم میدن

که تاحالا پیش هیچ 

آشنا خانواده و فامیلی نگفتم 

ی چیز جالب از اینستا بگم 

من زیاد اهل اینستا نیستم برای همین چندتا موردی که توو اینستا دیدم خوب یاد مونده 

ی بار ی بلاگر استوری گذاشته بود که یکی ازش پرسیده بود خواهران با دوست پسراش م زندگی میکنن شوهرت مشکلی نداره، بلاگر گفت نههههه زندگی شخصی هر کسی به خودش ربط داره شوهر من خیلی فهمیده س دخالت نمیکنه و... ، خلاصه جوری خودش و خانواده ش رو روشنفکر و اروپایی نشون داد که انگار نه انگار داره توو جهان سوم زندگی میکنه 

اون بلاگرها جدا شد و شروع کردن هم خودش هم شوهرش بر خلاف همدیگه استوری گذاشتن 

چقققدر گفت شوهرم داغونه، بی لِوله و فلان و بهمان، شوهرش هم توو یکی از استوریاش گفته بود همسرم سابقم کلاهبرداره و چقدر ملت به من دایرکت دادن که پولمونو خورده و جالب اینه که خیلی مستقیم گفته بود خواهراش هر رو با دوست پسرشون این ور اونور ن و.... 

اگر شوهرت انقدر با دوست پسر خواهرت مشکلی نداشت، چرا باید اینطوری بنویسی و مستقیم به دوست پسرای خواهرت بپردازه ؟! 

میخوام بگم اینستا همش چُسی چُسی چُسی ی مشت تازه به دوران رسیده س