2777
2789
عنوان

بچه ها من رسیدم کرمان ولی بخدا بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 140 پست
ببین حتی اشک منو درآوردن تو پمپ بنزینمیگفتن واسه پلاک شهرستان بنزین نمیزنیممن دو ساعت تو جایگاه یه ص ...

کرمان بعضی جایگاه ها  اینطوریه که کارت سوخت شهرستان های دیگه رو نمیخونه من ی کارت سوخت از مشهد دارم نمیتونم استفاده کنم. خب کارت آزاد هم ندارن

چیکار کنن خب

همتا اسم خـودمه♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اهل کرمانی؟

نه اراکیم 

اسم شهر ما میاد همه بدی میگن چقد از کرمانیا تعریف کردن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

چقد دام سوخت برای شهرمون چقد‌ همه تعریف کردن لازم بود اسم شهر ما بیاد همه بیان بکوبنش

همیشه چهره واقعی یک شهر رو شهروندا نمیتونن بدونن مسافرا بهتر میبینن .

شهر پر از دروغ دغل.آدمایی که فقط خودشون رو می بینن و منفعت خودشون اولین چیزه.کرمات واقعا شهر جالبی نیس

میتونستن با یه لحن آروم بگن یه حالت راهنمایینه طلب کار طوری

من خودم اهل شمالم 

ولی اینی که داری میگی برام غیرقابل باوره،باید دوطرف رو دید،الکی که بداخلاقی نمیکنه آدم 

ولی شنیدم مردم شهرهای کویری خیلی صبور و مهربونن،بخاطر جنس طبیعت منطقه شون اینجوری بار میان

اگه اینجوری باشه که پس قانونه و ربطی به مردمش نداره

اره به خاطر قاچاق سوخته. من خودم کارت مسهد دارم نمیتونم. جایگاه ها کارت ازاد هم ندارن 

خیلی شهرها هم هست که به دختر تنها خونه نمیدن ایشون باید با پدری برادری کسی میرفتن ی خونه میگرفتن

کرمان اوپن مایند نیست اونقدرا بافت سنتی داره

همتا اسم خـودمه♥
ببین حتی اشک منو درآوردن تو پمپ بنزینمیگفتن واسه پلاک شهرستان بنزین نمیزنیممن دو ساعت تو جایگاه یه ص ...

مگرمیشه بنزین نزنن غیرممکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه اراکیم اسم شهر ما میاد همه بدی میگن چقد از کرمانیا تعریف کردن

اخ راست میگی 

نمیدونم چرا از اراک انقد بد میگن 

اسمش میاد همه کهیر میزنن انگار 

درصورتیکه به نظرم غلو میکنن اکثرا در موردش

اخ راست میگی نمیدونم چرا از اراک انقد بد میگن اسمش میاد همه کهیر میزنن انگار درصورتیکه به نظرم غلو م ...

اراکید شما؟

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببین وسط حزف زدنم اصن روشون رو میکردن اونور میگفتن ما وقت نداریم یه حزف رو ده بار بزنیمخیلی بد بود ر ...

ديگه كاراي اداري متاسفانه اينجوريه فرق نداره كجا باشي

ادم براي كادر دانشگاه توقع بيشتري داره چون بالاخره ارباب رجوعش دانشجو هست 

تو ميخاي پزشكي بخوني بايد صبورتر. خوددارتر باشي با ادمهاي جور واجور 

مسير رشد تو از برخورد با همين ادمها شروع ميشه

مباركت باشه قبوليت كام خودت رو تلخ نكن با چند تا برخورد نادرست غريبه ها

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره