2777
2789
عنوان

بچه ها من رسیدم کرمان ولی بخدا بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 140 پست
پمپ بنزینو بذار باور نکنم🤣🤣🤣🤣🤣

چطور نمیدونی تمام پلاک های غیربومی با خودشون دبه بنزین میارن کرمان میریزن توماشینشون 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شيرازي هستي؟

نام كاربريت اينطوره

عزيزم شيراز رو با هيچ شهر ديگه اي مقايسه نكن

زندگي تو هر شهري از ايران خيلي متفاوت با شيراز و مردم و فرهنگش هست

نميگم بقيه بد هستن ولي ميگم توقعت رو بيار پايين

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه مازنی هستم

خوشبختم بنده خدا استان مرکزی پر شده مهاجر همین مهاجرام میرن بدگوییشو میکنن و گرنه انقدرام بد نیست

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ديگه كاراي اداري متاسفانه اينجوريه فرق نداره كجا باشيادم براي كادر دانشگاه توقع بيشتري داره چون بالا ...

والا آموزش دانشگاه تهران که اصلا مارو آدم حساب نمیکرد یه جمله میگفتیم جواب اون فقط تیکه وکنایه بود 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

چرا باید بدونم؟؟

عزیزم به شوخی گفتم ودرجهت تایید حرف شما بود 

استارتر شيرازي هستي؟نام كاربريت اينطورهعزيزم شيراز رو با هيچ شهر ديگه اي مقايسه نكنزندگي تو هر شهري ...

اره عزیزم من شیرازیم. 

تازه الان قدر شیراز رو فهمیدم

من احمق فک میکردم یه شهر دیگه باشم مستقل میشم و چه قدر خوشحال بودم.

عزیزم ممکنه کارمندادانشگاه اصلاکرمانی نباشن  رفتارشون نبایدبحساب مردم کرمان گذاست ازطرفی توخیلی ازشهرهاخونه به دخترتنهانمیدن بایدبابات بیاداجاره کنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استارتر شيرازي هستي؟نام كاربريت اينطورهعزيزم شيراز رو با هيچ شهر ديگه اي مقايسه نكنزندگي تو هر شهري ...

شیراز خیلی خونگرم و صمیمی ترن منم شیراز درس خوندم به خاطر همون تربیت سنتی که داشتم اوایل فکر میکردم چه سبک سرن یا بی بند بارن. خوشم نمیومد از این برخوردای صمیمی 

ولی دیدم عوض شد کلا انگاری سال ها جلوتر از بقیه شهرهاهستن

همتا اسم خـودمه♥