2777
2789
عنوان

بچه ها من رسیدم کرمان ولی بخدا بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3183 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن نمیشد ازشون سوال بپرسی خیلی بد اخلاق بودن

تنها رفتی؟از اینترنت یا سایت دانشگاه لیست خوابگاه های خودگردان پیدا کن.

خوابگاه هم اگه نزدیک دانشگاه گیرت نیومد.مزکز شهر میدان اطادی اینورا بگیر که رفت آمدت راحت باشه مدام اتوبوس هست.

تو خیابون استقلال اون موقع یه خوابگاه بود اسمش و کوچه ش یادم نمونده

انشاللهشما دعا کنمن کارم اوکی شد مالم هم اینجا افتاد دیگه نمیام برش دارم

آفرین نیا 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چقد دام سوخت برای شهرمون چقد‌ همه تعریف کردن لازم بود اسم شهر ما بیاد همه بیان بکوبنش

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اسی پزشکی تعهدی قبول شدی ؟ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367