2777
2789
عنوان

خواستگار ترک ارومیه

292 بازدید | 45 پست

یه خواستگار برام‌اومده یک سال از خودم بزرگتره ۲۳ سالشه و توی ارتش کار میکنه دانشگاهش تموم شده و فعلا باید ۴ سالی بیاد شیراز برا کار و ماموریت که چند ماهیه اومده و با یکی از دوستای خانوادگی ما فامیله اونا ترک ارومیه هستن ما شیرازی بنظرتون آشنا شم؟یا ازدواج و وصلت دوتا فرهنگ‌جدا سخته؟چون دیگه از خانواده دور شده میخواد زن بگیره که راحت شه چون فعلا تو خونه سازمانی چند تایی زندگی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکای ارومیه ادمای خوبین 

ولی بازم باید تحقیق کنی و کامل بشناسیش

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

نظر منو بخوای اولا با شغلش مشکل دارم

دوما شیرازیا خییییلی فرهنگ خونگرم و راحتتری دارن برعکس ترک های آذربایجان و اونطرفا که متعصبن و رفتارشونم نسبت ب جنوب و شیراز و..خیلی خشک تره

من باهاشون دوست بودم باوجودی ک ادمای خوبی بودن ولی اصللااا ب ماها نمیخونن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نمیذونم بسازی یا نه من خودم ترکم مشکلی با ترک ها ندارم خوبن باز آشنا شو

اخه اصلا زبونشون نمیفهمم امروز قرار گذاشتن همو ببینیم خانواده ها بودن بعد جدا شدیم تنها راه رفتیم نشسته هنوز هیچی نسده ترکی یاد من دادن اونم فهش😐🤣

شرایط مالی بالایی ندارن ببین پشتوانه ی مالی داره خونه بهشون میدن ولی خیلی دیدم توان خریدن نداشتن ‌وض ...

ماین داره خونه ام گفت خونه سازمانی میدن به متاهلا

نمیدونم ولی منم ترک ارومیم.ارومیه ای ها خیلی دست و دلبازن مردمشون و شاد

اخه هنوز هیچی نشده امروز همو دیدیم برا آشنایی نشسته بهم‌فهش ترکی یاد دادن 😐😐

ماین داره خونه ام گفت خونه سازمانی میدن به متاهلا

یه تایم محدودی میدن درسته بعد خونه پیش ساخته میفروشن اونایی که شرایط مالی خوبی ندادن یا پشتوانه خانوادگی مجبورن حق امتیازشان رو بفروشن 

فک نکنم پسر ۲۳ساله پولی درامدی داشته باشه مگر اینکه خانواده پشتیوان داشته باشه بخواد زن بگیره وگرنه خودشم با زور جمع و جور کنه خیلیه و اینکه ببین با شهر دیگه بودنت جور میاد خودش و خانوادش 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤