2777
2789
عنوان

هنوز مهمونی هستیم😑😭بیاین تعریف کنم دیشب چی شدد❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 90 پست

وای حرصم گرفت

دختر چرا انقدر ساکتی

با گریه هم شده جوابشونو بدهههههه

پررو باششششششش

بگو دوست دارم ارایش کنم

بگو عاشق هیکلمم

بگو اره حداقل من استعداد بازیگری دارم چه پیشنهادی حتما بهش فکر میکنم

بگو مطمئنی ۲۱ سالته؟اخه رفتارت شبیه بجه هاست

قوم یزیدن؟

هرچی هستن یه عده بیشعورنن و... نمیدونم چی بگمم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حرصم گرفتدختر چرا انقدر ساکتیبا گریه هم شده جوابشونو بدههههههپررو باشششششششبگو دوست دارم ارایش ک ...

دقیقاا

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

عزیزم خیلیییییی خوب جوابشونو دادی

چرا اصلا بهشون اهمیت میدی ؟ یه مشت بچه چرت و پرت میگن

ولشون کن و هیچ اهمیت نده به حرفاشون

کلا چیزی از خودت نگو پیششون 

و اگه چیزی گفتن فقط لبخند بزن

یباره دیکم گفتن برو باشگاه بیییی رو دروایسی بگو به شما چهههه

و اینکه بوضوح بهت حسادت میکنن و خوشحال باش و هروقت از ظاهرت و بدنت ایراد گرفتن بخند بگو حالا حسودی نکن بجاش بزن به تختههه 

یا کفتن ارایش داری بگو عزیزم پول که داری وسیله بخر ارایش کننن

به چی ِهیکلت گیر میدن؟؟

داستانت دقیقا شبیه داستان یکی از اقوامه

یعنی دقییییق

فقط هم هدف دختر عموش رسیدن به پسرعمه اش بود و اون دحتر و رقیب میدیدند

واسه همین هرقدرتی داشتن بکار بستن واسه تخریبش

اون هم فقط با بغض واگذار میکرد به خدا

الان فقط باید خودتون ببینید آحر شاهنامه‌چیشد

فقط میگم شک نکن یه روزی جواب کاراشونو میدن و اون روز دیر نیست

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

باباا جدا میشینم یه چی میگن ... هر غلطی کنم یه چی از توش درمیاد تا میتونم فاصله میگیرمخودمم درونگرام

خب چرا اهمیت میدی؟

به درک

نرو پیششون وقتی حالت باهاشون خوب  نیست

رو خودت کار کن، قوی شی ، ویتو پارسا رو از یوتیوب دنبال کن بدون حرفای اضافه و روانشناسی زرد کمکت میکنه قوی شی

وای حرصم گرفتدختر چرا انقدر ساکتیبا گریه هم شده جوابشونو بدههههههپررو باشششششششبگو دوست دارم ارایش ک ...

مثلا دیشب گفتم چقدر این لباس خوشگله 

یه پیراهن ناز ظریف توی ويترين بود

گفت وااا چیش خوبه.. سلیقت خیلی عجیبه تو

منم گفتم آدم بیاد استایلشو بشناسه منم خوب میدونم چقدر اینا بهم میاد

داستانت دقیقا شبیه داستان یکی از اقوامهیعنی دقییییقفقط هم هدف دختر عموش رسیدن به پسرعمه اش بود و اون ...

فازشون چیهه اخهه

رفتیم دیشب همگی بیرون

بعد یه چندتا خانم باهم نبودنا جدا جدا ... به مامانم گفتن برای دخترت اسپند دود کن و ... چقدر خوشگله و.. بعد یکیشون شکلات داد...

یه پسره هم تیکه انداخت گفت خدا گذاشتت تو هایلایت رضایت مشتری

دختر عموم به دختر عمم گفت سلیقه مردموو

از دیشبه بدتر شده رفتاراش

باهاشون ارتباط قطع کن

نمیشه

مثلا دیشب گفتم چقدر این لباس خوشگله یه پیراهن ناز ظریف توی ويترين بودگفت وااا چیش خوبه.. سلیقت خیلی ...

خوبه

و کلا سعی کن هروفت خواستن زیر سوال ببرنت مخالفت کنی و دست پیش رو بگیری

و یک تکنیک

اگر حرف چرت زدن بار اول قبل جواب دادن خودت رو بزن به نشنیدن و بگو چی گفتی؟با جدیت؟اینطوری گاوم باشن و نشونم ندن کمی معذب میشن