2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 34754 بازدید | 588 پست
واقعا خیلی باید دُز روانی بودن و اختلال داشتن بالا باشه که از همچین چیزی هم عیب وایراد در بیاریاینا ...

اینا همه نشونه ی عقده و کمبوده چون در حق کسی همچین محبت هایی نکردن و کسی در حقشون تا این حد خوب نبوده براشون عجیبه و دیگران رو مورد حمله قرار  میدن 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شمشیرو از رو بستیدزشته بخداهمین رفتارا رو دارید که یکسره از خانواده شوهر گله مندید

مشخصه از اون خواهرشوهرایی هستید که مدام سرتون تو زندگی داداشته هااا

ولشون کنید خوب و بدشون به خودشون مربوطه 

استاتر هم خیلی دلسوز و مهربون هست بزار هر زمانی که برادرش رفت خونشون تدارکات ببینه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ی سوپی ک از ۴گداشته تا ۶ حتی جا نیافتاده مگه برای شما حکم ۵ انگشت عسل داشته باشهنوش جون خودتون دبه ع ...

نمیخوام قضاوتت کنم ولی شرایط زندگیت باعث شده بدجور غقده ای بشی و زهم زبون بزنی

عقده=گره حل نشده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان‌میگن‌ برا رفتن ب خونه برادر و خواهر باید از قبل زنگ زدما هيچ وقت اینو نداشتیم و هنوزم نداریمکسی ...

بعضی چیزا مربوط به نوع ارتباطات فامیلی..

اما اینکه سوپ بپزه و اینهمه برداشت منفی ازش بشه، جایی تعجب داره...

بعضی ها اینقدر میگردن میگردن تا یه چیزی پیدا کنن و اونو گیر بدن.🤦‍♀️

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

آره دقیقامیگم من بارها براش غذا فرستادم اصلا عجیب نیس این کارها

ویلشون عزیزم 

دمت گرم عزیزم خدا قوت زنداداشتم احتمال بده شاید خسته بوده شاید از جای دگه ناراحت بوده به هر حال ادمیزاده دگه 

توجه به حرف کاربرای اینجا نداشته باش 

امثال همینا  خودشون روان درست ندارن 

از صب تا شب مینالن از خانواده شوهر 

منم همینطور اخلاقو دارم 

زنداداشم یکیش ۱۹ساله تو زندگیمونه

دومی ده ساله تو خانوادمونه 

اخریش ۴ساله

تو بارداریاشون یا مریضیاشون گاهی درست میکردم میبردم کلیم خوشحال میشدن 

تو بگو تو تمام اینشالها یه اختلاف کوچیک یه بحث یه دلخوری ابدااا هممونم تو یه کوچه ایم هر روزم باهمیم 

چیه اینکارا 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دیوونه اید همتون بخدا😂😂حقتونه خواهر شوهر مادر شوهرانون جرتون میدن ذاتتون خرابه😂😂 سوپ درست کرده حالا یا میخورن یا میریزن دور اصلا دیگه ادا اطوارتون چیه چرا زنس بر بخوره . خب به دید اینکه وظیفشه نگاه کنه خوبه؟دور از جون داداشش بعد ۱۲۰ سال اگر زن داداشه مجبور شد پرستاری دائمشو بکنه بازم نظرتون اینه زن داره خواهرش دخالت نکنه؟ 

کامنت های ی سری هاتونو میخونم از اینکه داداشم زن بگیره وحشت میکنمچقدر ترسناکید چرا فکر می‌کنید همچین ...

یکم باید بترسی چون بعد زن گرفتن خیلی چیزا عوض میشه 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
من فقط تو نی نی سایت دیدم که انتظار دارن خواهر و برادر بعد ازدواج تمام روابط قطع شه و فقط بچسبن به ...

عروس اگه آدم حسابی بود برنجشم میاورد سر سفره و نمیزاشت خواهر همسرش بره خونه اش و شام نگهشون میداشت و باهم یک لقمه غذا میخوردن!

اگر خانواده تربیتش کرده بودن!

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

نمیخوام قضاوتت کنم ولی شرایط زندگیت باعث شده بدجور غقده ای بشی و زهم زبون بزنیعقده=گره حل نشده

تنها خوبی که نی نی سایت برام داشت این بود فهمیدم که ما ادما هممون نون‌دلمون رو میخوریم بخدا

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اب سیب گرفته ،اتیشی شدماز اسی بپرس بگو برای شوهر بدبختت اب سیب گرفتی اصلا؟مگه سیب کیلو ۵۰تومن خشک خس ...

چته تو رو خدا چرا قضاوت میکنی...

از کجا میدونی برای شوهرش نکرده ؟

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!