2777
2789
یه چیزی بهت بگم نظر خودمهببین واقعا هدفت از زندگی چیه، واقعا تو ایران جو دکتر شدن افتاده، جوری که اد ...

چرا ناراحت بودی ؟ خودت نخواستی ؟ منم پزشکی دوست ندارم ، نمیدونم برای چی موندم پشت کنکور ، رتبمم ۱۵ هزار منطقه بود ، راستش به هیچ رشته ای علاقه ندارم ، یه علاقه ز

ریز ریزی به دندون دارم ولی احتمالش کمه بیارم ، مشاورمم برنامه سنگین میده انقد خرابم نمیرسم بخونم اعصابم خورد میشه با اهل خونه دعوا میکنم

منم🥲گروه زدن برا ما همه یطور رسمی حرف میزنن

انگار همین چند روز پیش بود تازه رفته بودیم دبیرستان💔

چقد زود میگذره

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی تقریبا چی گفتن🥲من استرس دارممم

کاریت ندارن بخدا😂 منم خیلی داشتم و هنوزم دارم😂 دختر ارومی ای؟ یا خوش صحبتی و کلی دویت داریو فلان؟

من خودم استرسیم الکی استرس میگیرم 

نترس، واسه ما یکم از رشتمون گفتن سال بالاییا یکم برامون توضیح دادن، یکی از استادامون کلی حرف زد راجب رشتمون و چیزای مربوط بهش که راستش دقیق یادم نیست، بچها سوالاشونو میپرسیدن و خلاصه صحبت بود

حالا شاید واسه شما فرق کنه

چرا ناراحت بودی ؟ خودت نخواستی ؟ منم پزشکی دوست ندارم ، نمیدونم برای چی موندم پشت کنکور ، رتبمم ۱۵ ه ...

مسیری که دوس داری رو برو

خوبی و بدی همه رشته هارو درنظر بگیر ایندشون همه چیزشون و طبق علاقت انتخاب کن

تلاش خودتو بکن واسه کنکور

ولی بدون کنکور همه چیز نیس فقط یه مسیره

من خودم بهداشتو واقعیت دوس ندارم و نمیتونستم پشت بمونم سر همین فعلا رفتم ببینم چی میشه

چرا ناراحت بودی ؟ خودت نخواستی ؟ منم پزشکی دوست ندارم ، نمیدونم برای چی موندم پشت کنکور ، رتبمم ۱۵ ه ...

منم، منم ه

علاقه خاصی به هبچی نداشتم، ولی اینقدر از پزشکی بدی شنیدم خیلی ترسیدم، از اولشم نمیخاستم پزشکیو به خاطر همین حرفا ولی موقع انتخاب رشته به حدیییی استرس گرفتم که خاستم شهر خودم بمونم و زدم پزشکی

هنوزم شک دارم که دندون شهر غریب باید میرفتم یا نه

الان باز بعد کلاسا میام خونه گریهامو میکنم😂

اونجوری تو خوابگاه دق میکردم

به حرفام زباد توجه نکن البته🥲 الان سرشار از انرژی منفیم یه وقت روت تاثیر بد نذارم

کاریت ندارن بخدا😂 منم خیلی داشتم و هنوزم دارم😂 دختر ارومی ای؟ یا خوش صحبتی و کلی دویت داریو فلان؟م ...

وایی منم خیلی استرسیم😭😂

من اگه کسی رو نشناسم ارومم تو جمع 🥲

کاشکی خوب بگذرهه

وایی منم خیلی استرسیم😭😂من اگه کسی رو نشناسم ارومم تو جمع 🥲کاشکی خوب بگذرهه

منم

هیچ دوستی ندارم، امروز خیلیییی تنها بودم خیلی ارتباط گرفتنم ضعیفه ، میترسم همیشه بدون دوست بمونم یا کسی که بهم بیادو پیدا نکنم 

منم، منم هعلاقه خاصی به هبچی نداشتم، ولی اینقدر از پزشکی بدی شنیدم خیلی ترسیدم، از اولشم نمیخاستم پز ...

به نظرم اولاش طبیعیه این حس بگذره عاشق رشته ات میشی 

میری تخصصی که علاقشو داری

انقد ناراحت نباش خانم دکتر، مطمینم موفق میشی تو این رشته

منمهیچ دوستی ندارم، امروز خیلیییی تنها بودم خیلی ارتباط گرفتنم ضعیفه ، میترسم همیشه بدون دوست بمونم ...

بزو جلو سعی کن حرف بزنی 

اولین روز همه تنهان

منم سعیمو میکنم یکمی ارتباط بگیرم با بقیه 

به نظرم اولاش طبیعیه این حس بگذره عاشق رشته ات میشی میری تخصصی که علاقشو داریانقد ناراحت نباش خانم د ...

چی بگم 🥲 خیلی زیااد دلم پره بخوام بگم تمومی نداره غرام