2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10104 بازدید | 359 پست
از کی تا حالا محبت خواهر ب برادر شده خودشیرینی؟ تو خانواده شما هرکی مریض بشه نادیده میگیریدش؟؟

اولا ک سرماخوردگیه تیر نخورده

دوما خونواده ما هرکی سرمابخوره همسرش بهش میرشه لازم نیست کل خاندان بسیج بشن برای سرماخوردگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه، کار خوبی کردیایشااله زودتر خوب بشه ناراحت نشو، دیگه برا داداشت زحمت کشیدی ببر بده اگه ...

افرین تموم شد رفت. تازه ممکنه ناراحتم نشده باشه تعارف‌کرده باشه ک خب اینارو ادم بلاخره از مدل صحبت کردنو اینا‌میفهمه‌ .دیکه میخوای‌عروسو خراب‌کنی یعنیییی‌چیییی. خاک توسر اون عروسی ک این مدلی فکر کنه بیخودو بی‌جهت. 

parasoo1989@
خودت میگی قبل دیگه بعدش متعلق به زنش و اولویت و فکرش باید زنش باشه اگه خواهر شوهر خوب باشه دو برابر ...

نخیرم کی گفته تموم فکر و ذکرش زنش بشه؟!

پس خواهر و مادرش چی؟

خواهرشوهر خوب باشه وقتی عروس منفی نگر و بدبین و خودخواهه ب تموم خوبیای خواهرشوهر و مادرشوهر جور دیگه ای نگاه میکنه

همین الان استارتر رو ی عده خوردن سر چی؟ سر اینکه محبت کرده برا داداشش سوپ برده زن داداشش ک عقده ای اینا هم انگار همون زن داداشه هستن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ن ببین اسی زنگ زده زن داداشش گفته ن حتی حوصله نکرده برادرش زنگش بزن به برادرش بگه سریع هم زنگ زده شا ...

خوب زنگ زدم که شامل درست نکنه دیگه

برعکس میگی ها

اگه قصد دیگه ای داشتم میزاشتم خود داداشم زنگم بزنه

نه اینکه زنگ بزنم به خانومش

حانلگی ۹ماه هست ۲۷۰ روزه خبولی سرناخوردگی اونم ۲روزه رفتی اب سیب گرفتی ک مثلا عروسو خراب کنی بگه خاه ...

کاش خواهر شوهر و اطرافیان ما هم موقع نیاز خیری بهمون برسونن

هر نیتی هم که داشته باشم مهم نیست

اولا ک سرماخوردگیه تیر نخوردهدوما خونواده ما هرکی سرمابخوره همسرش بهش میرشه لازم نیست کل خاندان بسیج ...

مگه ی پسر روزی چمد بار ب خاهرش زنگ میزنه ک ۲روزه فهمسده این سرماخورده و خوبم نشده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اون سمت زندگی و انچه به سر ما ازاین دوستی های خاله خرسه اومدو ندیدی اخه

اسمش دوستی خاله خرسه نیس

ذهن ک مثبت باشه و سیاست ب کار ببری با پنبه فقط سر میبری همین

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ن ببین اسی زنگ زده زن داداشش گفته ن حتی حوصله نکرده برادرش زنگش بزن به برادرش بگه سریع هم زنگ زده شا ...

پس چرا من اگه یکی اینکارو کنه برام،بی نهایت شرمنده اش میشم؟؟؟؟؟،

شاید چون خواهرشوهرام تو بدترین شرایط زندگیم که برادرشون مشکل دار بود حتی معرفت نداشتن یه زنگ بزنن

سوپ آوردن،پیشکش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اونایی که کار استارتر رو نامعقول و خودشیرینی میدونن همون عروس هایی هستن که پنج تا انگشتت رو هم عسل ک ...

انشالله قسمت یکی مثل خودشون بشن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
تو مجردی هم از اینا کارا میکردییا الان برای سوز عروس اینکارا میکنی؟کدون سرماخوردگی ب ۲روز رفع میشه ک ...

در مورد خواهرشوهر ای خودت هم اینجوری قضاوت کنی معلومه که میشید دشمن!!!! 

اسمش محبت!!! 

یا سوز عروس؟؟ 

بنظرم اسمش بیشتر حسودی عروس هست!!! که با این حرفا و رفتار ها داعم جدایی میندازه،، آخرش هم میگه خواهر شوهرم بده!!! 

وگرنه اگه مادرزن هم سوپ درست کنه بیاره؟؟؟ چطور اون نیشه محبت!! 

اگه خواهرزن و مادرزن سوپ بیارن؟؟؟ اون سوز نمیشه؟؟ 

فقط خواهرشوهر و مادرشوهر میشه! 

افرین تموم شد رفت. تازه ممکنه ناراحتم نشده باشه تعارف‌کرده باشه ک خب اینارو ادم بلاخره از مدل صحبت ک ...

نمیدونم چرا آدما انقد به هم بدبین شدن ، حالا کسی تو زندگی خودش تجربه ای داره میتونه نسبت به همون فرد این حس منفی داشته باشه 

ولی خب نمیشه که تجربمون به دیگرانی که حتی نمیشناسیم  تعمیم بدیم

میگم که توی بارداری چند بار براش بردم غذا

خدا خیرت بده.من تو بارداری هوس خیلی غذا ها رو داشتم ولی نه زن بابام و نه عروسمون یه بار نگفتن این زن شاغله یه غذا درست کنیم براش ببریم.مادرشوهرم هم که شهر دیگه است.ولی یکی از همکارام که من هم تو بارداریش قرمه سبزی هوس کرده بود براش بردم اونم برام جبران کرد و کتلت که دوست داشتم برام درست کرد.