2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 11040 بازدید | 360 پست
منم همینراستش ازاون جمله که گفت تا۴سرکارم حس کردم

پس فردا مریض میشه میگه زن داداشم یه سراغ هم نگرفته من با خستگی کلی سوپ پختم و آبمیوه بردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب سیب رو بگو اب سیب گرفته میخاد بیره

چی میشه مگه چرا باید فکر کنید خود شیرینیه برادرشه و از رو محبته هرچند من حوصله این کار رارو ندارم و نمیکنم ولی یکی انجام بده قدر دانش هم هستم به خاطر اینکه از رو ی دوست داشتن برداشت میکنم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وااای یسریا چرا‌انقد داغون افکارشون. چقد مسموم. همه چی رو یجور‌منفی‌برداشت میکنن .تازه هنوؤووز نخوند ...

اینا فکر میکنن شوهر رو خریدن دیگه صاحبشن و خواهر و مادر شوهر باید کامل حذف شه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خب بپزین ببرین باز زنگتون چیه باز فلان گفت فلین جواب دادمتون چیه برین در بزنین بدین بیاین باز سرماخو ...

من در مورد زنگ زدن چیزی نگفتم فکر کنم اشتباه متوجه کامنت من شدین!

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین عزیزم برادرش خانواده داره و همسرش هست نیاز باشه درست میکنهاگه زن داداشش زنگ زده بود درخواست کمک ...

بخدا نبری هم میگن خانواده شوهرمون بی شعور بودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کامنت های ی سری هاتونو میخونم از اینکه داداشم زن بگیره وحشت میکنمچقدر ترسناکید چرا فکر می‌کنید همچین ...

خودت میگی قبل دیگه بعدش متعلق به زنش و اولویت و فکرش باید زنش باشه اگه خواهر شوهر خوب باشه  دو برابر مجبتی که بهم کنه بهش برمیگردونم اما مشکل اینه خواهر شوهر انگار حسودی می‌کنه از اینکه برادرش به یکی دیگه محبت میکنخ

کامنت های ی سری هاتونو میخونم از اینکه داداشم زن بگیره وحشت میکنمچقدر ترسناکید چرا فکر می‌کنید همچین ...

اون سمت زندگی و انچه به سر ما ازاین دوستی های خاله خرسه اومدو ندیدی اخه

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

پس فردا مریض میشه میگه زن داداشم یه سراغ هم نگرفته من با خستگی کلی سوپ پختم و آبمیوه بردم

اصلا ازشون انتظاری نداشتم تا حالا

من پارسال ۹ روز بیمارستان بستری بودم و همه این ۹ روز رو چون خواهر ندارم همسرم پیشم موند

اونا بچه کوچک دارن و من توقعی ندارم

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

شاید نیتت خوب بوده اما معنیش اینه که تو نمی تونی به داداشم برسی من براش آش و سوپ درست کردم.