2777
2789
عنوان

خیلی کارم سخته نمیدونم چیکار کنم

130 بازدید | 15 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

تو یه شرکت بزرگ کار میکنم 

حدودا بین ۱۲ تا ۱۴ هزار نفر نیرو داره 

۹۵ تا اتوبوس سرویس داره همینجوری پر میان 

خیلی زیادن

اکثرا دخترن 

شاید ۹ هزارتاش دختر باشه 

کار ما خیلی سخته 

همش بدو بدو 

دست پا کمر دیگه هیچی واسم نمونده 

دو سه تا خانوم اونجا هستن هر چی از دهنشون در میاد به آدم میگن 

اصلا مثل یه آدم باهامون رفتار نمیشه

یه دلم میگه بیخیال ول کنم برم

ولی از طرف دیگه در ماه ۱۴ تومن قسط میدم

نمیدونم چیکار کنم😔😔😔😔😔😔

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمیگیری؟ اگه کارش جوری هست که امکان پیشرفت و ارتقا داری بمون. یا اگه پولش جوری هست که بتونی حداقلش ...

۲۳ تومن

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

خودت رو تو قرض جدید ننداز قسط هات رو که سبک کردی دنبال کار دیگه بگرد پیدا کردی ولش کن

چشم

شما حتما خودتو دست کم گرفتی که بقیه جرعت اینو پیدا کردن بهت زوربگن اعتماد بنفست رو ببر بالا و از حقت ...

با همه همینن ولی با من بیشتر 

امروز بهم گفتن برو بمیر به درد مردن میخوری

بعد منم گفتم نمیمیرم 

روش خودکشی کردن رو بهم میگفتن

ببخشید

چرا عذر خواهی

جدی گفتم

درچه خصوص راهنمایی میخوای

اینکه بمونی یا نه؟

خب باید شرایط زندگیتو در نظر بگیری 

حقوقتو

اینکه اگر از این کار بری کجاها میتونی مشغول بشی اونجاها حقوقش چقدره و فشار اون کارها جطوره

بعد یک ارزیابی میکنی و نتیجه میگیری بمونی یا سر کار دیگه ای بری

الان اکثرا همه ۲۳ حقوق میدن بتونی شب کاری بری تا ۳۰ تومن میشه

ما ۷ صبح میریم تا ۳

با همه همینن ولی با من بیشتر امروز بهم گفتن برو بمیر به درد مردن میخوریبعد منم گفتم نمیمیرم روش خودک ...

چرا باید اجازه بدی بهت توهین کنن؟

باید نشون بدی که شخصیت داری و اجازه توهین و هر حرفی رو ندارن

با همه همینن ولی با من بیشتر امروز بهم گفتن برو بمیر به درد مردن میخوریبعد منم گفتم نمیمیرم روش خودک ...

وای چه آدمایی پیدا میشن..😐

ولی اگه کارتو ول کنی با خودشون فکر میکنن حتما ترسیدی بنظرم اصلا جا نزن و با قدرت ادامه بده‌ به حرفاشون توجه نکن بعد از یمدت خسته میشن خودشون..

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything