2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 108271 بازدید | 904 پست
تحت هر شرایطی بوده باشه ایشون محبت کرده باید می‌گفت سوپو بیار

دیگه به این میگن نفهمی 

تحت هر شرایطی معنی ندارد واقعا

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

چقدر بعضی خانوما عقده اینبیچاره خانواده شوهرشون

یعنی واقعا خودتون میدونید چی دارید میگید؟! داداش این خانوم مرد گنده اس. بچه پنج ساله نیست خودش رفته دکتر و دارو هم حتما گرفته. خانومش هم حتما توی خونه خیلی بهتر از این خانم بهش رسیدگی می کنه از شما تعجب می کنم که مرد گنده رو در حد یه بچه پنج ساله پایین اوردین که نیاز مبرم به رسیدگی دایمی داره و خانومش نمیتونه و خواهرش برای رسیدگی سوپ پخته و براش ببره... این رفتار ها رو ما برای بچه ای که پنج سالشه و تب داره و بی حاله و مادرش یه سره بالا سرشه انجام میدیم  نه برای یه مرد بزرگسال که خودش همسر و بچه داره و اوناهم خوب میتونن مدیریت کنن. دور از جون برادر استارتر، بیماری سخت و ناتوان کننده که نداره یه سرماخوردگی ساده است. از یه سرماخوردگی ساده برای اثبات محبت استار تر بحران سلامتی ساختین😁🤣 و بعد عروسشون رو گفتید لیاقت محبت نداره.😁🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا در حد تعارف نیست. اونا هم میگی بفرست. چیز خاصی نیست. چرا فکر میکنین همه ی خواهرشوهرا با نی ...

عزیزم ماهم نگفتیم این خانم نیت بدی داره... خودش گفته زنگ زدم گفته نیار. این خانوم خودش ناراحته نظر پرسید که چرا قبول نکرده ماهم احتمالات رو‌گفتیم. شاید به دلایلی کمک این خانم رو رد کرده حقیقتا رد کردن  کمک ناراحتی نداره . استارتر برای این ناراحته که چرا سوپش و کمکش رد سده. انتظار داشته زن داداشش حتما قبول کنه... ولی خب این انتظار هم از نظر من ایراد داره. دزنداداشش حتما با خودش هر فکری کرده. الان استارتر به زن داداشش این حق رو نمیده که کمکش رو قبول نکنه،بخاطرش ناراحت شده. بعد حق متقابل برا زن داداشش قایل نیست... برا خودش انگار حق بیشتری قایله.

ببین ماهم میدونیم استارتر از روی محبت اینکارو‌کردن. ما دلایل احتمالی رد کردن کمک استار تر توسط زن داداشش رو هم گفتیم... بعد یه عده اومدن حمله کردن که عروسشون لیاقت محبت نداره و عروسا بدذاتن و بدن که خوانواده شوهر باهاشون مشکل دارن. ... اما به این توجه نمی کنند که الان اون اقا یه سرماخوردگی ساده داره. تو خونه زندگی خودشه. مرد گنده است و مدیریت زندگیش دست خودش و همسرشه. اشتباه استارتر اینه که بدون هماهنگی قبلی سوپ پخته و قصد بردن داشته، نیتشونم ما حقیقتا نمی گیم بده و میخواد دخالت کنه ،نه...

اما به استار تر هم گفتیم محبت کردن زیادی سوتفاهم و اختلاف ایجاد می کنه. استار تر نگفتن متاهل هستن یا مجرد اما ادم وقتی ازدواج می کنه اولویت هاش، رفت و امد هاش و تصمیماتش تحت تاثیر قرار میگیره که اینم طبیعیه چون باید تعادل رو برقرار کنه. اما یه عده متوجه نیستن و بهسونم برخورده.

وای چقدر این جا فکر ها خرابه وای خدا آدم شاخ درمیاره حالا اگه محل هم نمیداد میگفت خانواده ات یه نگاه به ما نکردن کاش خدا نسل همچین عروس هایی را از دنیا جمع کنه که فرق خوبی و توهین و متوجه نمیشن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای چقدر این جا فکر ها خرابه وای خدا آدم شاخ درمیاره حالا اگه محل هم نمیداد میگفت خانواده ات یه نگاه ...

وای خواهرت تورو اصلا آدم حساب نمیکنه انگار من کلفت شمام باید بیام بشینم از تو مراقبت و پرستاری کنم چرا هیچکدوم من رو درک نمیکنن😂

حالا زن داداشه تاپیک میزد که شوهرم مریضه ولی خواهرش زنگ نزده حالشو بپرسه یا حتی یه کاسه سوپ نیاورده

همه حمله میکردن که عجب عفریته ای 

چقدر بد ذات و بدجنس و......

اکثر عروسای نی نی سایتی منطق ندارن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

وای خواهرت تورو اصلا آدم حساب نمیکنه انگار من کلفت شمام باید بیام بشینم از تو مراقبت و پرستاری کنم چ ...

بخدا 😂خدا خواهر شوهر و عروس خوب و نصیب هم دیگه کنه که قدر هم بدونند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

با این تاپیک افتادم یاد دایی م

زمان کرونا دایی منم گرفت خانمش ایشون رو رها کرد تو خونه و رفت خونه پدرش 

طوری که خودش گفت من سمت اون خونه نمیرم تا زمانی که شوهرم کاملا خوب شده باشه 

حتی برای این شوهر یه وعده غذا هم نمی برد

مادر و خاله های من شروع کردن ب پرستاری 

غذا درست کردن 

رسیدگی کردن

دایی م که خوب شد خانمش برگشت 

بدون هیچ تشکری تهمت دزدی هم زد که خواهرات اومدن خونه من و فلان وسیله با ارزش منو دزدیدن 

و دایی هم طرف زنشو گرفت 

این شد جواب محبت 

شما کار اشتباهی نکردی 

ناراحت نباش

شخص مقابل قدر نشناسه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

یعنی واقعا خودتون میدونید چی دارید میگید؟! داداش این خانوم مرد گنده اس. بچه پنج ساله نیست خودش رفته ...

چقدر هم بهتر حواسش بوده زن داداشه

گفته برنج از ظهر مونده داریم، به مریض غذای مونده بده اونم برنج که از گلو سرماخورده پایین نمیره 

همین امثال اینا و با کوتاهی ها که می کنن ناراحت می شن از لطف بقیه 

استاتر میتونم یه سوال بپرسم ؟

رفتارت با خانم برادرت چطوریه ؟

همه توجهت فقط به برادرته یا اونقدری سیاست داری قلبی نه ولی ظاهری بهش محبت کنی واحترام بزاری 

فقط سوال بود 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن