2777
2789
عنوان

چرا پسره اصرار داره با خواهر کوچیکه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا اینطورین من یکی و میشناسم تو فامیل واسطه و معرفه بهش گفتم فلانی مجرده معرفیش کن گفت الان پسرا ...

ببین ۳۱ سال رو سن بالا می‌دونن بعد با همین افکار باعث میشن سی و یک سال بشه چهل و یک سال ، بعد ازش میپرسن سخت گیر بودی ازدواج نکردی ؟ خب شمایی که از سن پایین بهش گفتید دیگه مناسب ازدواج نیستی باعث مجرد موندنش شدی که .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
کم سن یعنی زیر بیست اینا از نظرشون!!

والا نمیدونم حتی گفتم دلیلش چیه ایشونم نمیدونست از خود آقایون باید پرسید ولی من حدس میزنم شاید بخاطر مسائل باروری باشه 🤷‍♀️

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهااا چقد حال بهم زنن بعضی از مردا

بعضی زن ها اینجا هم میگن خب عزیزم دلشون بچه سال میخواد . چه حال بهم زن . خب اگه اینجوریه خواهر بزرگه مثل دسته گل با این انتخاب ها و فرهنگ مجرد میمونه

شما چرا کوچیکه را انقد تخریب میکنی حالا همون لیسانس هم خیلیا ندارن شغلم شاید تا الان پیدا نکرده هر کسی معیارایی داره 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
والا نمیدونم حتی گفتم دلیلش چیه ایشونم نمیدونست از خود آقایون باید پرسید ولی من حدس میزنم شاید بخاطر ...

یعنی ۳۳ سال حامله نمیشه ؟ کلا دختر بعد سی باید سرشو بذاره بمیره ؟ پس چرا دخترا رو اذیت میکنن چرا ازدواج نمیکنید ؟ خب نپرسید بگید میدونم ما فرهنگمون اینه دختر بعد سی باید تا آخر مجرد بمونه . عجب فرهنگ پیشرفته ای 

مختلفهم باروری هم اینکه سالها جوون تره و همون که اسی گفت بدن و تازگی و..!!

چقدر افکار شما زن ستیزه

ببین ۳۱ سال رو سن بالا می‌دونن بعد با همین افکار باعث میشن سی و یک سال بشه چهل و یک سال ، بعد ازش می ...

بله بنظر منم ۳۱ سنی نیست واقعا ولی ما تو فامیل دخترای مجرد بالای ۳۰ زیاد داریم، قبلا خواستگار داشتنا ولی از یه سنی به بعد دیگه نه، فرهنگ درستی نیست به نظرم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40