2777
2789

من درست کردن کتلت سیب زمینی رو بلد نیستم ☺️

کلا دو سه بار درست کردم یه بار خوب شده.الانم وا رفت🤷‍♀️ چه کنم کدبانوها؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغت کافیه؟آب سیب زمینی و پیازو میگیری؟یه کم پودر سوخاری هم بهش اضافه کن

دفعه پیش نگرفتم وا نرفت که 

الان پودر سوخاری ندارم جایگزین نداره؟‌مثلا آرد نخودچی یا آرد گندم ..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چجوری درست کردیبگو بگم عیب کارت چی بوده؟

سیب زمینی رو پختم با تخم مرغ و پیاز و زردچوبه و نمک داخل یک دو سه کامل مخلوط کردم.روغن داغ داغ بود که ..وا رفت

وای خیلی دلم کتلت خواست الان😭😂

و منی که مدیون شدم 🥲

گوشت چرخ کرده بریز بدون گوشت لابد وا میره

اون که شامی میشه آخه

سیب زمینی رو پختم با تخم مرغ و پیاز و زردچوبه و نمک داخل یک دو سه کامل مخلوط کردم.روغن داغ داغ بود ک ...

آها منظورت کوکو سیب زمینیه؟

کتلت که گوشت چرخ کرده داره

داخل یک دوسه ریختی خیلی شل شده مواد

باید با گوشکوب سیب رو له میکردی وبعد تخم مرغ وادویه رو اضافه میکردی آب پیازم کامل بگیر

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

سیب زمینیو ابپز کن

بعد که خنک شد رنده کن حتما رنده، نه میکس 

زردچوبه فلفل سیاه آرد گندم یا ارد نخودچی(کمک میکنه وا نره) و نمکم بزن 

تخم مرغ زیاد میخواد  

سبزی معطرم داری چه خشک چه تازه یکم بزن 

بعدم تو روغن سرخ کن