2777
2789
عنوان

چرا پسره اصرار داره با خواهر کوچیکه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 100 پست
بنظرم تا هفت هشت سال اختلاف خیلی عادی

اگه هر دو سن بالا تری داشتن بله نه اینکه مرد ۳۰  ساله دنیا دیده کسی رو بخواد که نوجوونه یا تازه به سن قانونی رسیده 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اگه هر دو سن بالا تری داشتن بله نه اینکه مرد ۳۰ ساله دنیا دیده کسی رو بخواد که نوجوونه یا تازه به س ...

به نظر من ، دختر خانم ۳۳ ساله کاملا برای مرد ۳۶ مناسبه و بیشترین تفاهم و‌ درک رو دارند

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ، دختر خانم ۳۳ ساله کاملا برای مرد ۳۶ مناسبه و بیشترین تفاهم و‌ درک رو دارند

تفاهم و درک لزوما به نزدیک بودن سن نیست و نمیتونیم بگیم قطعا این آقا و خانم مناسبند ولی وقتی این آقا سن رو ملاک خواستگاری کرده واقعا جالب نیست 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

تفاهم و درک لزوما به نزدیک بودن سن نیست و نمیتونیم بگیم قطعا این آقا و خانم مناسبند ولی وقتی این آقا ...

درسته . ولی معمولا افراد که سن نزدیک به هم دارند تجربه های زندگی یکسان دارند . 

احیانا دختر بزرگه خودتون نیستین یا اینکه شبیه باشید به بزرگه بنظر من اکثرا سن پایین رو انتخاب میکنن

الان یک مرد مجرد هستی احتمالا . اگه فردا پدر شدی و صاحب دو دختر شدی یا کلا یک دختر ؟ آیا چنین تفکراتی رو باز هم نسبت به دختر خودت قبول داری ؟ اون هم دختری که کلی براش زحمت کشیدی خودش درس خونده شاغل شده ، درست زندگی کرده ، بعد بر اساس فقط قیافه و سن یا پول پدرش ، ارزش گذاریش کنن؟

الان یک مرد مجرد هستی احتمالا . اگه فردا پدر شدی و صاحب دو دختر شدی یا کلا یک دختر ؟ آیا چنین تفکرات ...

اون دختری ک مستقل بودن رو انتخاب میکنه و تا اون سن ازدواج نکنه تصمیم خودشه نمیشه ک بخاطر دختر بزرگه دختر کوچیکترم بمونه ادما طبق شرایط خودشون تصمیم میگیرن نمیتو نیم کل آدمای دنیارو مجاب کنیم طبق سلیقه ما پیش برن اگه اینجور بود هیچکس از جنگ خوشش نمیاد بالاخره شما دخترا هم بین دوتا پسر اونی رو انتخاب میکنید ک به سنتون بخوره و مطابق سلیقتون باشه 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

مگه ۳۳ برای ۳۶ پیر حساب میشه ؟ چرا به زن به عنوان وسیله یک لذت فقط نگاه می‌کنید تازه بعد ازدواج هم ه ...

من گفتم  پیره؟ یا گفتم کارشون درسته وتاییدشون کردم گفتم انسان ناخودآگاه تو موقعیت که قرار بگیره اونکه جوونتره رو انتخاب می‌کنه الان شما بعنوان یه دختر نسبتا جوون بخوای بری تو یه جمع  زنونه جوون و یه جمع سن بالاتر  کدوم رو انتخاب میکنی به احتمال خیلی زیاد اون جمع جوونتر چون بنظرت اون جمع جوونتر شاداب تره و حس بهتری بهت انتقال میده

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

من گفتم پیره؟ یا گفتم کارشون درسته وتاییدشون کردم گفتم انسان ناخودآگاه تو موقعیت که قرار بگیره اونک ...

خب ۳۳ هم شادابه . اینو وقتی باید بگی که دختر بیست سی سال بزرگ تر از پسر . 

شاید چهره کوچیکه به دل پسره نشسته

اصلا ندیده بوده حتی عکس .فقط معرفی کرده عمه اش 

حالا انگار مرد های ایرانی چی هستن تازه اونم ازدواج تو ایران که زن عملا میشه برده و هیچ حقی از خودش ن ...

منم نگفتم ازدواج تو ایران خوبه 

گفتم این متاسفانه واقعیت تلخ جامعه ماست و اگه بخوایم تکذیبش کنیم هم واقعیت جامعه عوض نمیشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏